MasterChef: Μεγάλη νικήτρια η Μαρία Μπέη – Οι πρώτες δηλώσεις της

Ολοκληρώθηκε χθες (14/6) η έβδομη σεζόν του MasterChef και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη.

Σε μία βαθμολογία – θρίλερ η Μαρία Μπέη κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια με μόλις ένα πόντο διαφορά, από τον αντίπαλό της Νίκο Τράκα. Συγκεκριμένα η Μαρία βαθμολογήθηκε με 41, ενώ ο Νίκος με 40.

«Το πήρα; Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Τελικά όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το πετυχαίνεις και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στην ζωή μας, αλλά πρέπει να τα προσπερνάμε και να βγαίνουμε νικητές και αυτό κατάφερα εγώ να κάνω σήμερα!» είπε η σεφ στις πρώτες της δηλώσεις στο star, μετά την μεγάλη νίκη της.

Ερωτηθείσα για το τι σκεφτόταν τα δευτερόλεπτα πριν την νίκη της, η Μαρία Μπέη απάντησε ότι: «Στην πρώτη βαθμολογία που ο Νίκος ήταν μπροστά, δεν αισθάνθηκα λύπη, χάρηκα. Μετά ήρθαμε ισοπαλία, εκεί με έπιασε η πρώτη αγωνία. Στην τελική ισοπαλία, που μετά για έναν βαθμό το πήρα εγώ… Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τα συναισθήματα, είναι πολύ μπερδεμένα όλα στο μυαλό μου, δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι γίνεται. Χαίρομαι πάρα πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».

«Θα ήθελα να πάρω κάποιες μέρες για τον εαυτό μου, να ηρεμήσω. Να κάνω κάποια προγραμματισμένα ταξίδια, που θέλω να κάνω για εμένα και μετά σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε αυτό που συνεχίζουμε και αυτό που αγαπάμε» εξήγησε όταν ερωτήθηκε για το ποια είναι τα σχέδιά της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν θα συνεργαζόταν με τον Νίκο Τράκα σε κάποια κουζίνα εκτός του “MasterChef”, είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αν θα μπορούσα εκτός MasterChef να συνεργαστώ με τον Νίκο σε κάποια κουζίνα και συνήθως αυτά που λέω τα σκέφτομαι πολύ. Οπότε δεν θα στην απαντήσω αυτή την ερώτηση. Αν μπορούσε να συνεργαστεί ο ίδιος μαζί μου, γιατί εγώ έδειξα ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα τόσο μεγάλο όσο ο Νίκος με έμενα, ναι γιατί όχι». Ενώ όταν η δημοσιογράφος της απάντησε πως ο Νίκος Τράκας απάντησε θετικά στην ίδια ερώτηση, η Μαρία Μπέη ανέφερε: «Δεν το περίμενα, ευχαριστώ πάρα πολύ».

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπέη στο instagram με το τρόπαιο

Η μεγάλη νικήτρια της φετινής σεζόν του MasterChef θέλησε πριν από λίγη ώρα μέσω του instagram, να μοιραστεί την χαρά της με τους χιλιάδες ακολούθους της που την στηρίζουν και να τους ευχαριστήσει.

Σε ένα boomerang, που ανέβασε στο instagram story της, κρατάει το τρόπαιο και γράφει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Τα κατάφερα και το σηκώσαμε μαζί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ