Masterchef: Η συγκινητική ιστορία του Παναγιώτη “έκλεψε” τις εντυπώσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη είναι οι οντισιόν στο Masterchef, με μερικές ιστορίες ανθρώπων που συγκινούν.

Μια από αυτές ήταν του Παναγιώτη ο οποίος εντυπωσίασε τους τρεις κριτές λέγοντας την ιστορία του, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση, αλλά και στήριξη, στο να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο ίδιος διηγήθηκε την ιστορία του λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εφυγα από την Βενεζουέλα το 2018, μετά από την τεράστια οικονομική καταστροφή που συνέβη εκει. Δεν υπήρχε βενζίνη, δεν υπήρχαν φάρμακα, δεν υπήρχε φαγητό. Ήρθα στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί μου, ο οποίος μου έλεγε θέλω να γυρίσω πίσω και να έχω την ζωή που είχα. Ήμουν επιχειρηματίας και διευθυντής στο δικό μου μαγαζί και σήμερα είμαι υπάλληλος. Ήρθα για να κερδίσω το χρηματικό έπαθλο, για να χαρίσω στο παιδί μου τα πάντα”.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης μίλησε και για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του, όπου έκανε ένα πάρτι στο σπίτι του και μπήκαν κλέφτες, για να πάρουν τα πάντα. Η γυναίκα του, που ήταν έγκυος τότε, είχε κινδυνέψει πολύ: “Από το πουθενά, μπήκαν κάτι κλέφτες στο σπίτι και, από τον φόβο της, η γυναίκα μου πήδηξε από το παράθυρο και προσπαθούσε να κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι. Δεν μπορούσε, λόγω της κοιλιάς της και αποφάσισε να κρυφτεί στην μπανιέρα. Μας έκλεψαν όλους και μόλις βρήκαμε την γυναίκα μου, ήταν μέσα στα αίματα. Ο γιός μου ζει από θαύμα.”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ