MasterChef: Η ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που άφησε “κόκκαλο” τη Μαργαρίτα και τον Διονύση – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ημέρα σήμερα στο MasterChef, καθώς θα γίνει γνωστός ο πρώτος διαγωνιζόμενος που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Την Τρίτη, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης κέρδισαν τις άσπρες ποδιές και σήμερα θα βρεθούν αντιμέτωποι για μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν το εντυπωσιακό πιάτο της καταξιωμένης Ελληνίδας chef Γεωργιάννας Χιλιαδάκη, το οποίο ονομάζεται «Η σαλάτα του Τόπου». Το πιάτο είναι ιδιαίτερα δύσκολο και πολύπλοκο καθώς έχει 26 διαφορετικές τεχνικές για παρασκευές.

Καθώς οι δύο διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι να δοκιμάσουν το εντυπωσιακό πιάτο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μία ερώτηση, που άφησε “κόκκαλο” τη Μαργαρίτα και τον Διονύση.

“Πιστεύετε πως θα κάνετε μόνο μία σαλάτα σήμερα;” ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνοντας μία κίνηση για να πιάσει κάτι κάτω από το σημείο που ήταν η σαλάτα της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη. Οι δύο παίκτες του MasterChef πάγωσαν.

Τελικά ο κριτής του MasterChef έβγαλε δύο άδεια πιάτα και μαχαιροπίρουνα, προκειμένου να δοκιμάσουν οι παίκτες τη “Σαλάτα του Τόπου”, λέγοντας πως τους έκανε πλάκα.

“Ευτυχώς έβγαλε τα πιάτα για να δοκιμάσουμε. Η καρδιά μου είχε φτάσει πίσω από τους κριτές” είπε ο Διονύσης, με τη Μαργαρίτα να λέει: “στην αρχή νόμιζα ότι θα μας πει να ετοιμάσουμε τέσσερα πιάτα. Λέω παλαβώθηκαν αυτοί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ