MasterChef: Η επιστροφή του θείου Λεωνίδα και η ατάκα του Χρήστου – BINTEO

Πίσω στα γνώριμα τηλεοπτικά του λημέρια και την κουζίνα του MasterChef επέστρεψε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του STAR.

Μάλιστα, ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής έμελλε να δώσει… πληρωμένη ατάκα στον Χρήστο!

«Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την κουζίνα ο θείος Λεωνίδας;» ρώτησε αρχικά, με χιούμορ, ο Σωτήρης Κοντιζάς για να σηκωθούν πολλά χέρια από τους παίκτες του MasterChef και να επιμείνει ως εξής. «Μια χαρά! Πόσο ωραία περάσαμε αυτές τις δυο ημέρες; 100.000».

Εκείνη ήταν η ώρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είδε τον Χρήστο να σηκώνει το χέρι του και, θέλοντας να τον πειράξει με χαμόγελο, αναφώνησε: «Πουλημένε Χρήστο! Σήκωσες το χέρι σου;».

«Σεφ, άλλο πήγα να πω! Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε» αποκρίθηκε ο παίκτης της γκρι μπριγάδας του MasterChef με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υπογραμμίζει πως «α, ήθελες να μιλήσεις δηλαδή. Δεν συμφώνησες. Μάλιστα, μάλιστα.

«Και τι δεν έγινε αυτές τις δυο ημέρες» δήλωσαν, σχεδόν με μια φωνή, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης για να ενημερώσουν στη συνέχεια τον έτερο κριτή του MasterChef για όσα έχασε τις δύο τελευταίες ημέρες στην ροή του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ