MasterChef: Η Ελπίδα χρησιμοποιεί την κάρτα ασυλίας – Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Ελπίδα Μορφούλη, έχοντας κερδίσει το Mystery Box στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, μοίρασε αριθμό υλικών στους συμπαίκτες της για το Τεστ Δημιουργικότητας, το οποίο κέρδισε ο Μάριος Λιόλιος, μαζί με πλεονεκτήματα για την επόμενη Ομαδική Δοκιμασία. Η Ελπίδα προκάλεσε τον Βασίλη Μπόλλο σε μαγειρική μονομαχία και κατάφερε να κερδίσει τελικά και την κάρτα ασυλίας.

Στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης για αυτήν την εβδομάδα, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται, αρχικά, στην κουζίνα του MasterChef 2022 τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, τον Γιώργο Μελανδίνο, τη Βασιλική Δροσάτου και την Καλλιόπη Μπεζαντέ. Η Ελπίδα όμως αποφασίζει να κάνει την ανατροπή και χρησιμοποιεί την κάρτα ασυλίας για να σώσει την Καλλιόπη και έτσι τη θέση της παίρνει ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Άλλη μια απαιτητική Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου περιμένει τους υποψήφιους, που πρέπει να συγκεντρωθούν στα βήματα της συνταγής και να τα ακολουθήσουν με προσοχή, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στο πρωτότυπο και έτσι να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ