MasterChef: Η διαμόρφωση των ομάδων για την εξωτερική δοκιμασία και η αμφισβήτηση των ικανοτήτων της Μαρίας

To MasterChef βγήκε για πρώτη φορά εκτός κουζίνας για την πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

Αρχηγός των κόκκινων ορίστηκε ο νικητής της προηγούμενη δοκιμασίας, Νίκος Τρ., ο οποίος και διάλεξε τη Μαρία ως αντίπαλο αρχηγό.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Μπλε: Νίκος (αρχηγός), Πορφύρης, Αλέξανδρος, Παναγιώτης, Πωλίνα, Στέλλα, Ρωμαίος, Παύλος, Σέβα, Νίκος, Γιάννης

Κόκκινη: Μαρία(αρχηγός), Άγγελος, Αριστοτέλης, Θεόδωρος, Βαγγέλης, Κωνσταντίνος, Νικήτας, Δημήτρης, Χρήστος, Δώρα, Ηλίας

Το πλεονέκτημα του Νίκου

Σύμφωνα με τους κριτές, ο Νίκος είχε ένα ακόμα πλεονέκτημα: είτε να πάρει έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, είτε να «παγώσει» κάποιον από τους αντιπάλους, είτε να μην κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Τελικά, επέλεξε να «παγώσει» τον Αριστοτέλη.

Η αμφισβήτηση των ικανοτήτων της Μαρίας

Η κόκκινη ομάδα στην πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία του MasterChef, με αρχηγό τη Μαρία από την Κύπρο, θέλησε να φτιάξει ένα αρκετά δύσκολο μενού.

Αυτός που ανέλαβε να την κατευθύνει δεν ήταν άλλος από τον Άγγελο, που της έδειχνε που να πάει και τι να κάνει. «Νομίζω ότι σε κάποια φάση το χάνει. Προσπαθώ λίγο να την πιέσω να τη βρει», είπε αρχικά για Μαρία.

«Οι ηγετικές ικανότητες χτίζονται, δε γεννιέσαι ηγέτης. Και με ταλέντο να γεννηθείς, άμα δεν το δουλέψεις, το χάνεις. Είναι νέα μαγείρισσα η Μαρία» σχολίασε ο Άγγελος, αμφισβητώντας ουσιαστικά την αρχηγό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ