Masterchef: Γιατί ο Γιώργος ζήτησε από την Κατερίνα να του φορέσει την ποδιά – ΒΙΝΤΕΟ

Την ποδιά στους τρεις παίκτες της δοκιμασίας αποχώρησης φόρεσαν οι συμπαίκτες τους στο σπίτι του Masterchef. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ο Κώστας φόρεσε στην Ντέμη την ποδιά, ο Διονύσης στον Ηρακλή και η Κατερίνα στον Γιώργο, όπως της ζήτησε. «Εγώ για να κάνω τη διαφορά θα ζητήσω από την Κατερίνα να μου φορέσει την ποδιά», είπε ο Γιώργος με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να ξεσπούν σε φωνές και γέλια.

«Προσπαθεί να το μαζέψει όσο μπορεί αλλά δεν βγαίνει», είπε στην κάμερα του Masterchef η Κατερίνα.

«Όταν βγει ο Γιώργος θέλω εγώ να διαγωνιστώ μαζί του, οπότε σήμερα θα του δώσω την ευχή μου να πάει καλά», πρόσθεσε.

«Έχω λόγο που το ζήτησα. Ήξερα ότι η Κατερίνα θέλει να με βγάλει και γι’ αυτό σήμερα θα γυρίσω πίσω στο σπίτι, για χάρη της», συμπλήρωσε ο Γιώργος.

Η Κατερίνα επέμεινε ότι θέλει να είναι εκείνη που θα πετάξει έξω τον Γιώργο από τον διαγωνισμό μαγειρικής. «Θέλω να δώσω στον Γιώργο ένα μάθημα ζωής για να μην υποτιμάει κανέναν και να μην υπερτιμάει τον εαυτό του. Θέλω την ικανοποίση αυτή να την έχω εγώ. Να διαγωνιστώ με τον Γιώργο και να τον ξεπροβοδίσω προς την έξοδο. Ο Γιώργος δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να κρατήσω μία επαφή όταν βγω από το σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιώργος επισήμανε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους συμπαίκτες του. «Σας εκτιμάω όλους, σας ζήτησα συγγνώμη για αυτό που έγινε, δεν ήμουν ο Γιώργος. Πάμε σήμερα να διαγωνιστούμε», ανέφερε ο Γιώργος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ