Masterchef: Το κόκκαλο στην μπαλοτίνα έκρινε και την αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κόκκαλο που βρέθηκε στην μπαλοτίνα ήταν εκείνο που καθόρισε το αποτέλεσμα της δοκιμασίας αποχώρησης στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος κατάφερε να περάσει στον εξώστη και να είναι ο ένατος της τελικής δεκάδας του MasterChef, με την αποχώρηση να παίζεται ανάμεσα στην Ντέμη και τον Ηρακλή.

Οι κριτές επισήμαναν στους παίκτες ότι στο πιάτο του Πάνου Ιωαννίδη βρέθηκε ένα κόκκαλο με αποτέλεσμα να κοστίσουν στον Ηρακλή την παραμονή του στο παιχνίδι. Όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς «επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και μπορείς να μείνεις εκτός διαγωνισμού για ένα κόκκαλο, Ντέμη είσαι στη δεκάδα. Ηρακλή μου το κόκκαλο βρέθηκε στη δική σου μπαλοτίνα».

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία… Το έζησα στο έπακρο το παιχνίδι. Φεύγω με πολύ καλή διάθεση, τα έδωσα όλα στην τελευταία δοκιμασία. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις» είπε ο νεαρός μάγειρας στους κριτές κατά την αποχώρησή του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε τα καλύτερα λόγια για τη διαδρομή του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον χαρακτηρίζει με χιούμορ «ατσούμπαλο και κρεμανταλά».

«Χάνω από την ομάδα μου ένα πάρα πολύ καλό παιδί κι έναν πολύ καλό μάγειρα» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Στεναχωριέμαι που αφήνω τα παιδιά πίσω στο σπίτι… έφτασα ένα κόκκαλο πριν τη δεκάδα» σχολίασε, λέγοντας πως βλέπει στον τελικό τον Σταυρή, τον Μπέλλο και τη φίλη του την Κατερίνα να κερδίζει τον μεγάλο τίτλο.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ