Masterchef- spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – ΒΙΝΤΕΟ

Τον παίκτη που αποχωρεί απόψε από το «Masterchef» αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Ηρακλής.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας «είναι ένα γλυκό, καλό παιδί. Είναι ένα παιδί με τρυφερή ιστορία, δύσκολη, τον λατρεύει ο γιος μου ο Οδυσσέας, θα τον στεναχωρήσω απόψε το βράδυ αλλά αυτός που φεύγει είναι ο Ηρακλής».

«’Εχει περάσει δύο ή τρεις φορές από τη δοκιμασία αποχώρησης, τα έχει καταφέρει γιατί έχει παρουσιάσει καλό πιάτο αλλά σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στο Masterchef», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι στο αποψινό επεισόδιο οι τρεις παίκτες που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι ο Ηρακλής, ο Τζον και ο Ιωάννης. Βέβαια, ο Ιωάννης έχει την ευκαιρία να «σώσει» τον εαυτό του, μιας και έχει στην κατοχή του την «Χρυσή Κάρτα Ασυλίας». Ο επίδοξος σεφ δηλώνει στους τρεις κριτές πως είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ωστόσο, ο Πάνος Ιωαννίδης θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει στην απόφασή του λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει τίποτα ανήθικο όποια απόφαση κι αν πάρεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ