Masterchef- Έξω φρενών ο Γιώργος με τους συμπαίκτες του: Ξεφτίλες είμαστε – ΒΙΝΤΕΟ

Υποψήφιοι για αποχώρηση στη χθεσινή δοκιμασία του Masterchef ήταν ο Ηλίας και ο Κώστας, οι οποίοι ήρθαν αρκετά κοντά μέσα στο σπίτι. Εμφανώς συγκινημένοι και οι δύο παίκτες καθώς κανένας από τους δύο δεν ήθελε να είναι η αιτία να αποχωρήσει ο άλλος, μπήκαν στην αίθουσα.

Όμως, η στάση των συμπαικτών τους κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας , ήταν κάτι που εκνεύρισε τον Γιώργο. Ο παίκτης κατηγόρησε τους Δημήτρη, Μαρία, Κατερίνα και Ντέμη ότι ενώ οι Κώστας και Ηλίας βρίσκονταν στη δοκιμασία αποχώρησης, εκείνοι από τον εξώστη στοιχημάτιζαν για το ποιος θα βγει νικητής της δοκιμασίας. Μάλιστα, έδειξε και στην κάμερα του Masterchef το χαρτί στο οποίο έγραφαν τα στοιχήματά τους.

«Τα σημερινά μόνο γελοιότητες μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Και αυτά που γίνονταν στον εξώστη, και αυτά που γίνονταν από πίσω. Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να κάθεσαι πίσω, όταν φαίνεσαι στεναχωρημένος όταν κάποιος είναι κάτω, στον τάκο, και να παίζεις στοιχήματα στα παρασκήνια για το ποιος θα νικήσει, ο Ηλίας ή ο Κώστας. Αυτά εδώ είμαστε, ξεφτίλες είμαστε. Αυτό είναι το χαρτάκι που έγραφαν ο Μπέλλος, η Μαρία, η Κατερίνα, η Ντέμη και κάποια άλλα παιδιά μέσα και στοιχημάτιζαν για το ποιος θα γυρίσει πίσω στο σπίτι. Και είχαν και το θράσος να μου πουν να στοιχηματίσω. Με αυτό το χαρτί θα χαρακτηρίσω τον καλό, τον κακό και τον χειρότερο και όχι μαγειρικά αλλά στην ψυχή. Βλέπουμε τον καλό που είναι ο Μπέλλος, την κακή που είναι η Κατερίνα και τη χειρότερη που είναι η Ντέμη στη συγκεκριμένη περίπτωση που τη μία κλαίει πάνω στον εξώστη και την άλλη πάει και παίζει στοιχήματα πίσω στα παρασκήνια», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.

«Τουλάχιστον θα συνεχίσει ο Ηλίας για μένα και ελπίζω να το πάρει, διότι τα υπόλοιπα παιδιά από επάνω έπαιζαν στοίχημα για το ποιος από τους δυο μας θα νικήσει. Αυτοί είναι οι υπόλοιποι, είναι σε ένα Κολοσσαίο και κοιτάνε ποιος θα κερδίσει, θέλουν απλά αίμα», σχολίασε ο Κώστας.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ