MasterChef: Έξαλλος ο Χρήστος με τον Θεόδωρο που δοκίμασε από την κατσαρόλα

Η πρώτη Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef είναι γεγονός και η ένταση ανάμεσα στους παίκτες ήταν εμφανής.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Θεόδωρος πήγε να δοκιμάσει μέσα από την κατσαρόλα και έπειτα έκανε την κίνηση να ξαναβάλει το κουτάλι μέσα. Κάτιπου έκανε έξαλλο τον Χρήστο, ο οποίος ούρλιαξε από τον εξώστη. «Έλα ρε! Τα βασικά;», είπε.

Σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία εξελιγμένης σκυταλοδρομίας, ο ρόλος του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διαμόρφωση του μενού τριών σταδίων αλλά και στη λειτουργία της ομάδας.

Οι δύο αρχηγοί είναι οι μόνοι που θα δουν τα βασικά υλικά, θα μπουν στην αποθήκη τροφίμων και θα αποφασίσουν τα πιάτα, που θα σερβίρει η ομάδα τους. Η δοκιμασία απαιτεί εκτός από μαγειρικές και ηγετικές ικανότητες, αφού οφείλουν να αξιοποιήσουν κατάλληλα τα μέλη της ομάδα, δημιουργώντας έξι ζευγάρια που θα έχουν μόνο 15 λεπτά χρόνο και θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, πάντα υπό την καθοδήγηση τους.

Ακόμη, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του ένα χρονόμετρο, ρυθμισμένο στα 10 λεπτά, ώστε να μπορούν να επέμβουν, όποτε εκείνοι κρίνουν αναγκαίο, αντικαθιστώντας κάποιο μέλος της ομάδας τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ