MasterChef: Έκαψε ή όχι το κρέας; – Η σύγκρουση του Στέφανου με τους κριτές

Μία δυνατή δοκιμασία ασυλίας και μία δυνατή δοκιμασία αποχώρησης, παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης (2/5), οι τηλεθεατές του MasterChef. Ο Στέφανος ηττήθηκε και στις δύο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας, ούτε το φιλέτο του Στέφανου ούτε αυτό του Θοδωρή ήταν καλά. Όμως οι κριτές θεώρησαν πως η προσπάθεια του Θοδωρή ήταν λίγο καλύτερη, με αποτέλεσμα να του δώσουν την ασυλία. Ο Στέφανος δεν συμφώνησε με αυτή την απόφαση και ακολούθησε μία ένταση με τους κριτές. Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης παραδέχθηκε ότι το κρέας του σ’ ένα σημείο ήταν καμένο, αλλά θεώρησε πως η προσπάθεια του ήταν καλύτερη.

Αν δεν βλέπεις ότι το δικό σου είναι καμένο και βλέπεις ότι το άλλο δεν είναι σωστά ψημένο, θα σου πούμε ότι ούτε το δικό σου ήταν σωστά ψημένο, αλλά το δικό σου είναι και καμένο! Προσπάθησε να βελτιώσεις τα δικά σου λάθη για να γίνεις καλύτερος!” απάντησε στον παίκτη ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μάλιστα ο Άγγελος σχολιάζοντας το σκηνικό, παρατήρησε πως: “Κάποιες φορές όταν νευριάζεις είναι αυτόματα επειδή ξέρεις ότι ο άλλος έχει και δίκιο.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ