MasterChef: «Είμαι λίγο… μαμάκιας» – Οι επικές ατάκες και η συγκίνηση

Ένα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο επεισόδιο παρακολούθησαν στο “MasterChef” οι τηλεθεατές, καθώς στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν οι μαμάδες των παικτών.

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ

Τα χθεσινά κουτιά έκρυβαν ταπεράκια, από τις μαμάδες των παικτών, με το κάθε τάπερ να περιέχει και το αγαπημένο φαγητό του παραλήπτη. Η έκπληξη αυτή σε συνδυασμό με τα γράμματα που έλαβαν από τις μαμάδες τους, έφερε δάκρυα στα μάτια των παικτών. Τα οποία έγιναν και περισσότερα, όταν στο πλατό έκαναν την εμφάνισή τους οι πρωταγωνίστριες της δοκιμασίας.

Πολλοί από τους παίκτες, έχοντας παρασυρθεί από το συναίσθημα, μοιράστηκαν και κάποιες πολύ συγκινητικές ιστορίες για τις μαμάδες τους. Ο Ηλίας δήλωσε πως την αγαπάει πολύ: «Εντάξει είμαι λίγο μαμάκιας, είμαι λίγο πιο δεμένος με την μαμά. Τον πατέρα μου τον βλέπω πολύ σπάνια. Θυμάμαι τότε που ζούσε και η αδερφή μου, η μαμά μου…Την μαμά μου την έχω πολύ ψηλά, γιατί έχει προσπαθήσει πάρα πολύ για εμάς η αλήθεια είναι, τώρα μην λέω και ότι θέλω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι δούλευε το πρωί σε μία μεγάλη fast food αλυσίδα και μετά 1 το βράδυ πήγαινε σ’ ένα νυχτερινό κέντρο και έκανε λάντζα και γύρναγε σπίτι επτά το πρωί. Στο μαγειρικό επίπεδο ότι είμαι τώρα το χρωστάω στον πατριό μου, γιατί αυτός είναι ο μάγκας της υπόθεσης, μ’ έχει βοηθήσει πάρα πολύ, πολύ ωραίος άνθρωπος και τους αγαπάω υπερβολικά πολύ και αυτόν και την μητέρα μου.»

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε την θρυλική δοκιμασία με τον τοίχο;

Ο Στέφανος είπε πως: «Μου έσκασαν όλες οι αναμνήσεις στο κεφάλι, όχι μόνο από το φαγητό, μου έσκασαν όλες οι αναμνήσεις στο κεφάλι από τους γονείς μου, από την μάνα μου, όλη αυτή η αγάπη που έχω πάρει. Το ότι, ό,τι έχουν κάνει στην ζωή τους το έχουν κάνει για εμένα, παράτησαν την δική τους ζωή, γιατί εγώ γεννήθηκα με στραβά πόδια. Είναι μία τεράστια ιστορία και όταν έχεις αυτή την ιστορία μέσα σου, την ξέρεις, καταρρέεις βασικά».

Ενώ λίγο αργότερα δήλωσε πως η μαμά του έχει δώσει πολλούς αγώνες: «Οι γονείς μου, είναι ένα ζευγάρι που το έφεραν κοντά οι δυσκολίες της ζωής. Φτώχεια τότε, πεινάσαμε με όλη την σημασία της λέξης. Έχω ακόμα εικόνες στο κεφάλι μου, που ήταν η μάνα μου στην κουζίνα και έκλαιγε, γιατί έκλαιγα εγώ επειδή δεν υπήρχε κάτι στο ψυγείο να φάω, ο αδερφός μου ενός έτους τότε, ήταν πιτσιρικάς, το 2006. Όταν τα έχεις ζήσει όλα αυτά, νομίζω ότι γίνεσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου».

MasterChef Australia -Tζοκ Zονφρίλο: Πέθανε ξαφνικά ο βραβευμένος σεφ και κριτής του reality

Ο Γιώργος Πορφύρης “κατέρρευσε” και κλαίγοντας ανέφερε πως υπήρχαν στιγμές που δεν είχαν να φάνε: «Έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Να πρέπει να κάνει δουλειές που δεν της άρεσαν και δύο δουλειές, μόνο και μόνο για να βρούμε τον δρόμο μας.» Στην συνέχεια εξιστόρησε την πρώτη φορά που ήταν σεφ σ’ εστιατόριο: «Όταν είχα πρωτοβγεί από το “MasterChef”, πρώτη φορά θα έκανα σ’ ένα εστιατόριο ένα μενού ως ο Γιώργος από το “MasterChef”. Σε κάποια φάση κατεβαίνει ο μετρ και με ενημερώνει πως έχει έρθει ένα άτομο. Ανεβαίνω πάνω να δω ποιο ήταν αυτό το άτομο και είχε έρθει η μαμά μου, μόνη της. Μου λέει “Συγγνώμη, δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω αυτό.” Εννοείται ότι έκανα το καλύτερο service της ζωής μου, μόνο για την μαμά μου.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ