MasterChef: «Έχω υποστεί bullying ακόμα και από σεφ» – Τα δάκρυα και η αγκαλιά του Κουτσόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μια συγκινητική ιστορία αποκάλυψε η διαγωνιζόμενη που διεκδίκησε την λευκή ποδιά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Mπροστά στους κριτές του βρέθηκε η Γεωργία, προκειμένου να τους εντυπωσιάσει και να διεκδικήσει τη θέση του στο σπίτι.

Η 44χρονη παίκτρια από τη Λάρισα δεν έκρυψε πως στο παρελθόν έχει υποστεί bullying στον εργασιακό της χώρο. «Μαγειρεύω από μικρή ηλικία γιατί και ο πατέρας μου ήταν μάγειρας. Αγαπώ τη μαγειρική, αλλά η ζωή μέσα στις κουζίνες δεν είναι εύκολη.

Με ενοχλεί η συμπεριφορά κάποιων γιατί δεν έχουν καλό επίπεδο. Έχω υποστεί bullying επειδή είμαι γυναίκα και ανταπεξέρχομαι πολύ καλά στις υποχρεώσεις μου στην κουζίνα. Προσπαθώ να μη δίνω σημασία, αλλά κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται. Έχω αντιμετωπίσει ανάρμοστες συμπεριφορές ακόμα και από σεφ. Θεωρώ πως όταν γίνεται μια παρατήρηση μπορεί να γίνεται με ομορφότερο τρόπο. Δέχομαι την κριτική ειδικά όταν πρόκειται να βοηθήσει στην εξέλιξή μου. Δυστυχώς, έχω βιώσει άσχημες καταστάσεις», είπε αρχικά.

«Δεν ήρθα νωρίτερα στο MasterChef γιατί η μητέρα μου ήταν άρρωστη. Θύμωσα με κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό. Θύμωσα και είπα φτάνει. Θα πας στον διαγωνισμό μαγειρικής για να γίνεις αυτό που όλοι οι άλλοι σου λένε ότι δεν είσαι και δεν μπορείς να το κάνεις» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ένιωσε την ανάγκη να την πάρει μια μεγάλη αγκαλιά.

Η Γεωργία μονομάχησε με τον Φραντζέσκο, ο οποίος έκανε ένα πάρα πολύ καλό πιάτο δείχνοντας πόσο αγαπά τη μαγειρική. Οι κριτές αποκάλυψαν πως δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν σε ποιον από τους δυο θα δώσουν τη λευκή ποδιά. Τελικά, την κέρδισε η Γεωργία, η οποία εμφανώς συγκινημένη την αφιέρωσε στη μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Και οι τρεις κριτές την αγκάλιασαν και της είπαν πως τώρα πρέπει να κλαίει μόνο από χαρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ