MasterChef 2024: «Βαβούρα… σταμάτα να θυματοποιείσαι» – Χαμός στη γκρι μπριγάδα

Το κλίμα στη γκρι μπριγάδα δεν είναι καλό και η ένταση συνεχώς αυξάνεται. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο (28/3) του Masterchef οι παίκτες της γκρι μπριγάδας καθαίρεσαν τον αρχηγό τους κατά την διάρκεια του συμβουλίου, ενώ το γεγονός πως έχασαν στην Ομαδική Δοκιμασία σίγουρα δεν βοηθάει στο να βελτιωθεί η κατάσταση.

Αφού έχασαν στην δοκιμασία οι παίκτες της γκρι μπριγάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους, που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Ο Σταμάτης ψήφισε την Ζωή και τα όσα είπε για την συμπαίκτριά του προκάλεσαν αίσθηση.

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης απευθυνόμενος στην Ζωή ανέφερε: «Πολλή βαβούρα, σταμάτα να θυματοποιείσαι! Προσπάθησε να ακούς αυτά που σου λέμε, αν και δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι απ’ όσα έχει πει ο Κωνσταντίνος. Τα αυτιά σου είναι σαν σφουγγάρι και ό,τι σου λέμε, απλά τα στύβεις και πιστεύω πως η πορεία σου θα συνεχιστεί έτσι. Σταμάτα να λες ότι σε αδικούμε και ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου.

Συνεργάστηκα μαζί σου, δεν τα κατάφερα, ο Κώστας συνεργάστηκε μαζί σου, δεν τα κατάφερε. Ο Άνχελ όταν ήταν στην μπορντό μπριγάδα μαζί σου, ούτε αυτός συνεννοήθηκε, άρα κάποιος έχει αυτό το πρόβλημα… Αυτό το πρόβλημα είσαι εσύ! Για όλους τους λόγους αυτούς σε ψηφίζω και εύχομαι να μην ανέβεις στον εξώστη!».

Από την πλευρά της η Ζωή σχολιάζοντας τις δηλώσεις τους συμπαίκτη της, είπε: «Ο Σταμάτης δεν είχε το θάρρος ούτε να με κοιτάξει στα μάτια με αυτά που μου είπε.

Από εκεί φαίνεται πόσο ψεύτικος είναι πραγματικά ο άλλος, γιατί όταν γύρισε και είπε άλλη φορά σε κάποια άτομα, γιατί τα έμαθα, ότι: «Την βοηθάω την Ζωή, για να έχω να ψηφίσω μετά» και μετά έλεγε είναι πλάκα, για εμένα δεν έχεις το θάρρος, ούτε το θράσος, να έρθεις να μου το πεις!

Είναι απάνθρωπο αυτό που γύρισε και είπε. Το να μου κάνει αυτόν τον πόλεμο ο Σταμάτης χωρίς λόγο, χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, ενώ εχθές μου μιλούσε… Για εμένα είναι ασέβεια και όλα τα συναφή. Για εμένα είναι ψεύτης!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ