Μία αινιγματική απάντηση, έδωσε η Μαρία Σολωμού, σχετικά με το reunion της τηλεοπτικής σειράς «Singles», μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του STAR, «Breakfast@Star».
Πρόσφατα μέλη της θρυλικής σειράς του MEGA πραγματοποίησαν μία κοπή της πίτας σε ένα από τα σπίτια, όπου γυριζόταν το σίριαλ, με τις αναρτήσεις της Μαρίας Σολωμού στα social media, να αφήνουν περιθώρια για σκέψεις σχετικά με την επιστροφή των «Singles», έπειτα από 20 χρόνια.
«Με τις επαναλήψεις νιώθω ότι είμαι μόνιμα στην τηλεόραση, ενώ δεν είμαι. Μου λένε παιδάκια 7 και 10 ετών, πως με είδαν στην τηλεόραση και δεν μπορώ να πω ότι δεν χαίρομαι με αυτό, γιατί μέσω των “Singles” με έχουν γνωρίσει και πολλά νέα παιδιά. Η σειρά έχει αφήσει μία μικρή ιστορία», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.
«Μαζευτήκαμε για μία κοπή πίτας και έγινε χαμός. Φέτος έχουμε τα 20 χρόνια. Όσο για τις επαναλήψεις, δεν ξέρω για πόσο θα μας βλέπουν ακόμα. Υπάρχει ένα κολακευτικό κομμάτι και από την άλλη λες “θα το ξεράσει ο κόσμος, πώς το βλέπουν ακόμα;”», συνέχισε η ηθοποιός.
«Δεν θα απαντήσω για το εάν θα γίνει reunion του “Singles”, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να απαντήσουμε. Είναι τα 20 χρόνια φέτος και θα δούμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα, συγγνώμη», τόνισε η Μαρία Σολωμού.