Μαρία Σολωμού: Απασφάλισε για τον Γιώργο Λιάγκα – «Να προσέχει πώς μιλάει για έναν άνθρωπο που συμπαθεί»

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού, η οποία έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Πέρασα μια περίοδο που ήθελα να κάνω γενική αλλαγή. Το 2019 πέρασα πολύ καλά, μετά από πολλά χρόνια και χάρηκα. Όταν ήρθε το λοκντάουν είπα ότι δεν θέλω αυτό να μου χαλάσει την καινουργίλα που έφερα μέσα μου, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία δουλειάς δουλειάς. 20 χρόνια, μπορεί και παραπάνω δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά και ξαφνικά ήρθα δύο σεζόν που δεν έκανα τίποτα και νόμιζα θα πάθω τρέλα. Δεν έπαθα», τόνισε για την περίοδο της καραντίνας.

«Είμαι έντονη. Με συνδέουν ακόμα με τη Ράνια. Είμαι λίγο ακραία, δεν μπορώ τα μέτρια. Είναι σε συζητήσεις 150 χρόνια το remake των Singles, εγώ θα έκανα κάτι διαφορετικό, μια ταινία, κάτι», πρόσθεσε για τον χαρακτήρα της, ενώ για το πώς ήταν μικρή, αποκάλυψε:

«Ήμουν ένα παιδάκι που μέχρι τα 12 αν με έβλέπες δεν θα με αναγνώριζες. Δεν ήταν πολύ σίγουρο μέχρι τότε ότι είμαι κορίτσι. Είχα ένα φρύδι και μουστάκι. Είμαι ίδια ο γιος μου. Λιποθύμησα από τον πόνο την πρώτη φορά που πήγα για αποτρίχωση. Δεν μου άρεσα καθόλου. Δεν με άφηνε η μαμά μου να φτιαχτώ».

Για τον γιο της, απάντησε: «Ο γιος μου είναι 17 και νομίζει ότι είναι 25. Προσπαθώ να διατηρήσω μια ψυχραιμία. Έχει καταντήσει να μιλάμε με τον Μάριο και να μου λέει “συγγνώμη”. Ξαφνικά είναι σε έξαρση. Είναι φουλ δυσλεκτικός. Τον ενδιαφέρει το ανθρωπιστικό κομμάτι, η πολιτική».

Αναφορικά με τη σχέση της με την τηλεόραση: «Τηλεόραση έχω να κάνω από το 2018. Είναι love-hate η σχέση μου με την τηλεόραση. Δεν θέλω να βλέπω συνέχεια ανθρώπους στην τηλεόραση, τους βαριέμαι. Νιώθω ότι έχω γίνει πάρα πολύ παράξενη. Κάτι συζητήσεις για τηλεοπτικό έχω κάνει που είναι σχεδόν reality και μου αρέσει αυτό».

Για τον Μάριο Αθανασίου: «Δεν ταιριάζουμε καθόλου, είμαστε σε διαφορετικούς πλανήτες. Είμαστε κανονικά reality όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί».

«Δάγκωσε τη γλώσσα του»

Η Μαρία Σολωμού έπαιξε το παιχνίδι του Θέμη Γεωργαντά. Συγκεκριμένα, έβλεπε φωτογραφίες με ένα άτομο και έπρεπε να το σχολιάσει.

Κατερίνα Θεοχάρη: «Είναι ολότρελη. Μαζί κάνουμε θρησκευτικό τουρισμό, εκείνη με κόλλησε».

Νίκος Μουτσινάς: «Τον ξέρω από τότε που είχε μαλλιά. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ».

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Δεν έχει κινητό η Σάνυ. Είχε όταν κάναμε Singles αλλά αποφάσισε ότι δεν το χρειάζεται. Αν θες να τη βρεις της αφήνεις μήνυμα στον τηλεφωνητή».

Μάριος Αθανασίου: «Ο γιος μου ίδιος. Τον έχεις δει να μην είναι θυμωμένος. Είναι ο μπαμπάς μας, τον αγαπώ πολύ. Είναι κομμάτι της ζωής μου. Έχει πλάκα γιατί δεν μπορούμε να σταυρώσουμε ποτέ κουβέντα μεταξύ μας. Με ρωτάει “τι έχεις ντυθεί σήμερα;”. Τον ψήνω να βγούμε μαζί αλλά δεν, έχω βγει με τη γυναίκα του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

Γιώργος Λιάγκας: «Πιστεύω ότι με συμπαθεί, αλλά όπως ξέρεις και ο ίδιος έχει ανοίξει το στόμα του κι έχει πει πράγματα οπυ δεν έχουν πάει καλά, έχει απολογηθεί και πολλές φορές κάποια πράγματα έχουν χαρακτηριστεί μισογύνικα. Μπήκαν στη διαδικασία να ξετρυπώσουν κάποιες δηλώσεις μου και αν το κάνει θέμα στην εκπομπή του σαν να έχω κάνει εγώ συνέντευξη και να υπερηφανεύομαι για τις σεξουαλικές μου επιδόσεις όταν ήμουην 20 χρονών. Να ενημερώσουμε τον κ. Λιάγκα ότι τα podcast μου δεν είναι συνεντεύξεις. Να προσέχει πώς μιλάει για έναν άνθρωπο που συμπαθεί. Με είπε “κατίνα” στον αέρα και μέσα σε τρία λεπτά είπε “δεν εννούσα αυτό”. Δεν μπορεί να κατακρίνει έναν άνθρωπο».

Σύλβια Δεληκούρα: «Άλλη μισότρελη. Παλιά ερχόταν κι εκείνη στον θρησκευτικό τουρισμό».

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχουμε γελάσει τόσο πολύ μαζί, έχουμε κάνει ωραία ξενύχτια, βόλες».

Δημήτρης Παπανώτας: «Με σιχαίνεται χρόνια. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Να πάει κάπου να το δει. Έχω πάει στη Σταματίνα και με προσπέρασε ή φρόντισε να λείπει. Με αντιπαθεί βαθύτατα, υπάρχουν άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι και πηγαίνουμε να μας λύνουν τα προβλήματα».

Mente Fuerte: «Άλλος ένας φίλος μου, αγαπημένος, αλλά δεν είναι από τα παλιά. Δεν είναι από τη σχολή, μάλλον μπουσούλαγε. Τον ξέρω ένα χρόνο και. Μου άρεσε τόσο ο δίσκος που είχε κάνει και κάπως με ιντρίγκαρε. Μου αρέσουν οι ερωτικές φωτογραφίσεις και το γυμνό σώμα. Έτυχε να γνωριζόμαστε και ήταν πιο εύκολο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ