Μαρία Ηλιάκη: To «Δέστε τους», η Ελβετία, ο έρωτας και η… κ@@@α των προγραμμάτων

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν αλλά και στη ζωή της ως μαμά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ξύπνησε μνήμες από την εκπομπή «Δέστε τους», τονίζοντάς της πώς τότε δεν μπορούσε να την ψυχολογήσει.

«Ήταν ωραία τα χρόνια τότε. Είχαν μια ανεμελιά, μια αθωότητα. Λέγαμε ο καθένας τη βλακεία μας και δεν μας παρεξηγούσε κανείς. Δεν θα άλλαζα κάτι. Είχα ζήσει ωραίες στιγμές στην τηλεόραση. Χαίρομαι που το έζησα, το έκανα και το κάνω ακόμα».

«Ο αδελφός μου δεν έχει καμία σχέση με εμένα, είναι κλειστός άνθρωπος. Είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι αλλά πολύ αγαπημένοι.

Ήθελα να γίνω σαν τη Ρούλα Κορομηλά, και πώς τα φέρνει η ζωή και πέφτω πάνω της και γίναμε φίλες. Έγινα δημοσιογράφος στις εκπομπές της και κάπως έτσι σιγά σιγά μπήκα».

«Έχω περάσει ωραία στην τηλεόραση και την ονειρευόμουν. Η μεγάλη επιτυχία με το “Δέστε τους”, με τον Νίκο, με τον χορό της Ηλιάκη, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Με σταματούσαν και μου έλεγαν να τους χορέψω. Εκείνη την περίοδο, ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου. Ήταν η περίοδος που ξεκίνησε να αρρωσταίνει η μαμά μου, ζούσα μια παράνοια. Πήγαινα το βράδυ στο σπίτι, έκλεινα τα παντζούρια και προσπαθούσα να ντιλάρω με μια κατάσταση που δεν!

Η μαμά μου όταν αρρώστησε, μου ήταν δύσκολο να το δεχτώ. Η σχέση μας ήταν πάντα έντονη! Ενώ με τον μπαμπά ήταν πιο ήρεμη, αγαπησιάρικη.

Έχω δικαιολογήσει πολλά πράγματα στη μαμά μου από όταν έγινα εγώ μαμά. Κυρίως την υπερπροστασία, την καταλαβαίνω τώρα αν και τότε εκνευριζόμουν!

Ήταν μια περίοδος τότε που δεν μπορούσα να την απολαύσω όσο θα ήθελα».

«Όταν με βλέπουν με την Κατερινούλα, με κοιτάζουν με λύπηση και μου λένε ότι δεν μου μοιάζει. Αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί είναι ωραίος ο άντρας που πήρα.

Ο Στέλιος μου πήρε το μαύρο σύννεφο. Γνωριζόμασταν χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, τα βρήκα με το μέσα μου και έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω.

Δεν θυμάμαι πώς έγινε ακριβώς. Κάτι του είπα, κάτι μου είπε και μου είπε να πάμε για ένα φαγητό».

Όπως εξομολογήθηκε, έμεινε από επιλογή της τρία χρόνια εκτός δουλειάς γιατί ήθελε να ζήσει τον έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Πλέον ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, αφού παραδέχτηκε πώς δεν περνούσαν πολύ καλά στην Ελβετία αφού όλη η ζωή εκεί είναι τελείως διαφορετική από την Ελλάδα.

«Πρωινό δεν θα ήθελα να κάνω. Τώρα είναι λίγο μπλεγμένα τα πράγματα, δεν θα ήθελα να μπαίνω στα χωράφια της ενημέρωσης. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ίσως κάποιο τηλεπαιχνίδι. Δεν θα ήθελα ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν.

Το Ant1 Flashback ήταν μια ωραία συγκυρία, δέσαμε ωραία με τον Νίκο Ράπτη. Ήταν σαν πενταήμερη όλο αυτό, δεν ήταν γύρισμα.

Τα παλιά χρόνια υπήρχε πολλή κ@#$λα στα προγράμματα, ενώ τώρα όχι. Αισθάνομαι ότι πλέον έχουμε χάσει την έμπνευση. Ασχολούμαστε περισσότερο με το τι θα πει ο ένας και ο άλλος.

Δεν με αγχώνει που δεν δουλεύω. Υπάρχει το digital κομμάτι που είναι μια ωραία επαφή με τον κόσμο και είναι ένα έσοδο.

Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την έκανα γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, έκανα και την Κατερινούλα μου. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και είχα αυτή την υπερέμεση γιατί έκανα πολλούς εμετούς. Νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ