Μαρία Αναστασοπούλου: Το πρώτο πρόωρο αντίο – “Μην το ανοίξεις τώρα…”

Η αυριανή θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Μαρίας Αναστασοπούλου ως παρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Σήμερα”. Στον αέρα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης θέλησε να την αποχαιρετίσει σήμερα με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκπομπή.

Έτσι, η παρουσιάστρια δέχθηκε το πρώτο πρόωρο αντίο από τον συνάδελφο της. Όπως είναι γνωστό η Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Τάκης κλείνοντας τη συζήτηση ανέφερε “απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή…”, “μην το ανοίξεις τώρα…” του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει “θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη”.

“Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς, από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε” τόνισε, με τη σειρά της, η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Ματίνα Παγώνη που ήταν στο πάνελ δεν μπορούσε να μην σχολιάσει με μια μπηχτή για την εκπομπή που θα βρεθεί του χρόνου η δημοσιογράφος: “Στην Ελλάδα θα είμαστε όλοι εδώ. Στην Ελλάδα δεν φεύγει κανείς…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ