MAD VMA: Ο Τάσος Ξιαρχό για τον καβγά Light και Snik – «Απομάκρυνα την Τάμτα γιατί είδα όπλο»

Ο καβγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik στη χθεσινή απονομή των MAD VMA 2022 ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media αλλά και μεταξύ των καλλιτεχνών που έδωσαν το “παρών”. Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό που είχε όλη την επιμέλεια των βραβείων μίλησε στις κάμερες και περιέγραψε τις στιγμές που έζησαν όσοι βρίσκονταν εκεί ενώ κατήγγειλε ότι είδε κάποιον με όπλο.

«Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο, άσχημο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε… Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα. Ανέβηκα και την πήρα γιατί, είδα ένα όπλο. Είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Δείτε το βίντεο από τον καβγά των δύο τράπερ

«Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω. Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα. Ανέβηκα και την πήρα γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ