«Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ η Ζωή Κρονάκη – «Είναι δύσκολο και αμήχανο για όλους μας αυτό που θα κάνουμε»

«Λύγισε» η Ζωή Κρονάκη στον αέρα της ΕΡΤ, ακούγοντας την περιγραφή της δημοσιογράφου της εκπομπής, Έρης Βαρδάκη, η οποία μίλησε για δύο από τους πέντε νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη.

«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν έχεις λόγια. Η Έρη ήθελε μόνη της να βγει για τη μνήμη αυτών των παιδιών με τα οποία έχετε μεγαλώσει μαζί. Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο και αμήχανο για όλους μας αυτό που θα κάνουμε», ανέφερε στην αρχή η Ζωή Κρονάκη. «Ήμασταν στο γραφείο και η Έρη μας έδειχνε φωτογραφίες του γάμου της Αγγέλας και έρχεται μία βδομάδα μετά και από την απόλυτη χαρά πάμε στην απόλυτη θλίψη», συνέχισε η παρουσιάστρια και έδωσε τον λόγο στην δημοσιογράφο.

«Γύρω στις 10 το βράδυ ανοίγω το κινητό μου και βλέπω ένα μήνυμα από ένα άγνωστο νούμερο και με ρωτάει: τι γίνεται, έχεις νέα; Ήταν μία παιδική φίλη της Αγγέλας, που μου λέει ότι τα παιδιά έχουν πάθει ένα ατύχημα και πως η Αγγέλα μας είναι μάλλον νεκρή. Εκεί ξεκινάει ένα γαϊτανάκι επικοινωνιών. Οι πρώτες ειδήσεις έλεγαν ότι είναι απλώς ένα ατύχημα. Μου λένε μετά ότι και ο Φίλιππος έχει «φύγει» κι αυτός», είπε η Έρη Βαρδάκη.

Η Ζωή Κρονάκη συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Μιλάμε για μία κοπέλα που μία βδομάδα πριν παντρεύτηκε και επέμενε για αυτή την αποστολή. Για μένα το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι αυτό που έγραψε η Έρη: το ότι στείλαμε δύο παιδιά σαν τα ψηλά βουνά και γύρισαν πίσω στάχτες», τόνισε η Ζωή Κρονάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ