«Λουλουδοπόλεμος» μεταξύ ANT1 και Alpha – Τα σχέδια για τη νέα σεζόν

Ο ΑΝΤ1 επισπεύδει το «Ντέρτι», με στόχο να βγει τον Οκτώβριο αντί για τον Ιανουάριο. «Λουλουδοπόλεμος» μεταξύ ΑΝΤ1 και Alpha, που ετοιμάζει αντίστοιχη σειρά σε νυχτερινό κέντρο της δεκαετίας του ’80.

Σε αλλαγή του σχεδιασμού του για τη νέα σεζόν προχωρά ο ΑΝΤ1 για να αντιμετωπίσει την κίνηση του Alpha να βγάλει σειρά παρόμοια με το «Ντέρτι». Η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη που θα διαδεχθεί τις «Αγριες μέλισσες» και θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’80 σε νυχτερινό κέντρο με μπουζούκια, είχε συμφωνηθεί αρχικά να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις αρχές του 2023, μετά το Μουντιάλ. Με τον σχεδιασμό αυτό, οι δημιουργοί θα έπαιρναν μια ανάσα μετά την τριετία των «Μελισσών» και θα είχαν άνεση χρόνου για τα γυρίσματα της σειράς «Ντέρτι». Κάπου εδώ μπαίνει ο Alpha, που ξεκίνησε άτυπο… «λουλουδοπόλεμο» με τον ΑΝΤ1.

Το κανάλι του «Σασμού» αποφάσισε να κινηθεί στα ίδια χνάρια με τον ΑΝΤ1 σχεδιάζοντας να βγάλει στον αέρα σειρά που θα διαδραματίζεται σε «σκυλάδικα» της επαρχίας τη δεκαετία 1980-1990 και θα βασίζεται στην ταινία «Αυτή η νύχτα μένει» και στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου. Στόχος να προλάβει και να «κάψει» το «Ντέρτι» του ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα αφήσει τον Alpha να του «κλέψει» την ιδέα και την… παράσταση βγάζοντας πρώτος τη σειρά των μπουζουκιών; Ο ΑΝΤ1 κινητοποιήθηκε άμεσα και προχώρησε σε ανατροπή των αρχικών πλάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι ιθύνοντες του σταθμού ξεκίνησαν συζητήσεις με τους δημιουργούς του «Ντερτιού» και ζήτησαν επίσπευση της σειράς, ώστε να βγει και αυτή στις αρχές της σεζόν. Η Μ. Τσαμπάνη και ο Π. Καλκόβαλης, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο συγγραφής του φινάλε των «Αγριων μελισσών», φαίνεται ότι συμφώνησαν να καταπιαστούν άμεσα με το «Ντέρτι», με στόχο να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Η σειρά του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha προορίζεται για τρία επεισόδια την εβδομάδα. Την ίδια στιγμή, ο ΑΝΤ1 προχωρά άμεσα και στην έγκριση τριών ακόμα σειρών για το νέο πρόγραμμα. Πρόκειται για δύο κωμωδίες, μία πρωτότυπη, μία που βασίζεται σε φορμάτ και ένα δράμα, το οποίο θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και βασίζεται σε τουρκικό φορμάτ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ