Ανατροπές και ανακατατάξεις στα τηλεπαιχνίδια – O «Αδύναμος κρίκος» φεύγει από τον ΣΚΑΪ

Ανατροπές και ανακατατάξεις στο πεδίο των τηλεπαιχνιδιών ενόψει της νέας σεζόν. Ο «Πιο αδύναμος κρίκος», έπειτα από δύο σεζόν στον ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε τελικό στάδιο συζητήσεων με την ΕΡΤ.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προχωρήσει με άλλο τηλεπαιχνίδι την προσεχή σεζόν, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα δώσει τελικά το «πράσινο φως» για τρίτη σεζόν στον «Αδύναμο κρίκο». Το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος αποδεσμεύεται από το κανάλι του Φαλήρου και οδεύει στην Αγία Παρασκευή.

Αν το deal με την ΕΡΤ ολοκληρωθεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε ένα πρόγραμμα να αποχωρεί από ιδιωτικό κανάλι και να μεταφέρεται αυτούσιο στη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ προχωρά με την υλοποίηση άλλου διεθνούς φορμάτ με μεγάλη ιστορία.

Ο λόγος για το «The price is right», το οποίο είναι το μακροβιότερο τηλεπαιχνίδι, καθώς μεταδίδεται στην Αμερική από το 1972. Για το εν λόγω τηλεπαιχνίδι, το κανάλι του Φαλήρου έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη Silverline Media, που, μετά το «Love island», αναλαμβάνει και δεύτερη μεγάλη παραγωγή στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ