Λάκης Γαβαλάς: Πήγα στο «My Style Rocks» για να βάλω τάξη

Για την επιστροφή του στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής είπε χαρακτηριστικά ότι πήγε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ για να βάλει τάξη.

«Είμαι πλέον στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”», ανέφερε αρχικά ο νέος κριτής του παιχνιδιού.

Σε ερώτηση για το πώς είναι ύστερα από τόσα χρόνια να επιστρέφει ξανά σε αυτό το πρόγραμμα, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Έτσι και αλλιώς και όταν ήμουν εκεί κάθε μέρα την διέγραφα και ήταν σαν μετά από 2-3 χρόνια. Γιατί αν είναι να είναι καθημερινό και να το βαριέμαι στο μυαλό μου, φεύγω!».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Είχα κρίνει αυστηρά το “My Style Rocks” όταν δεν ήμουν, τώρα όμως πήγα για να βάλω τάξη».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε πει: «Η αλήθεια είναι ότι είχα ετοιμάσει 1-2 πράγματα για τα γυρίσματα του “My Style Rocks” και τώρα που πήγα στο Παρίσι και πήρα κάποια πράγματα βέβαια, άλλαξα το σκεπτικό».

«Έχω εκτοπίσει 3 άνδρες χωρίς να το θέλω από την επιτροπή. Η αλήθεια είναι αυτή, αλλά δεν είναι δική μου επιθυμία. Και να σας πω και κάτι; Θεωρώ ότι επειδή έχω δώσει πάρα πολλά στην μόδα, αν είπα το τελικό «Οκ» είναι γιατί έχω πάρα πολλά να δώσω», είχε προσθέσει.

Επίσης, είχε σημειώσει: «Γιατί να νιώσω άσχημα που πήρα τη θέση του Σκουλού; Αν έχει επιλέξει το κανάλι ή μπορεί και εκείνος να ήθελε να κάνει κάποια δουλειά. Κάτι άκουσα τώρα, ότι ξαφνικά έχει πολλές δουλειές, θα πάει στο “GNTM”… Και το εύχομαι βέβαια να υπάρχει δουλειά για όλους, αλλά αυτά είναι αποφάσεις που παίρνουν τα κανάλια και ίσως θα έπρεπε να γίνονται αλλαγές. Τι να σας πω; Ειλικρινά δεν ξέρω και δεν θέλω ούτε να ευνοήσω, ούτε να καταδικάσω κάποιον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ