«La promesa: Η υπόσχεση»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά – Μία καθηλωτική ιστορία έρωτα και μυστηρίου

Πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPEN, για την επική υπερπαραγωγή «La promesa: Η υπόσχεση» με ένα διπλό συναρπαστικό επεισόδιο. Η σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, έρχεται απόψε και θα μας ταξιδέψει στην Ισπανία στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μέσα από μία καθηλωτική ιστορία έρωτα και μυστηρίου.

Η νεαρή Χάνα προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο αρχοντικό «Λα Προμέσα» ως ανταμοιβή για τη διάσωση του γιου της Κόμησσας των Λουχάν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που η Χάνα θέλει πάση θυσία να εισχωρήσει στο αρχοντικό, αφού το πραγματικό της κίνητρο είναι η δίψα για εκδίκηση, τόσο για τη δολοφονία της μητέρας της όσο και για την απαγωγή του μικρού αδερφού της, μια μοιραία στιγμή πριν από δεκαπέντε χρόνια…

Με μοναδικό της όπλο ένα δαχτυλίδι, η Χάνα φθάνει στο επιβλητικό αρχοντικό «Λα Προμέσα» προκειμένου να ανακαλύψει τον άνθρωπο που τής στέρησε τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν έχει υπολογίσει όμως ότι ο… έρωτας θα την οδηγήσει σύντομα σε μια αδιέξοδη κατάσταση! Διχασμένη ανάμεσα στην επιθυμία της για εκδίκηση και τον έρωτά της για τον Μανουέλ, θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τα πιο σκοτεινά μυστικά του Οίκου των Λουχάν, αλλά και της δικής της καρδιάς…

Μια συναρπαστική ιστορία, όπου ανάμεσα στις δαντέλες και τις πολυτελείς σκάλες, ξεδιπλώνονται τα μυστικά, τα σκάνδαλα, οι ανατροπές και τα πάθη που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη φαινομενικά ήρεμη και αρμονική ζωή στο υπέρλαμπρο αρχοντικό!

Τι θα δούμε απόψε

Η Χάνα φτάνει στο μεγαλοπρεπές αρχοντικό Λα Προμέσα την ημέρα που ο διάδοχος της οικογένειας Λουχάν, Τομάς παντρεύεται, με σκοπό να εργαστεί ως υπηρέτρια. Η πρώτη της συνάντηση είναι με τον μικρότερο αδερφό του γαμπρού, τον Μανουέλ, όπου και θα ανάψει μία φλόγα μεταξύ τους!

Ένα ατύχημα του Μανουέλ θα σταθεί αφορμή για να εισχωρήσει η Χάνα στο αρχοντικό, αφού θα του σώσει την ζωή. Ωστόσο η άφιξη της μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ψάχνει τον δολοφόνο της μητέρας της και τον απαγωγέα του αδελφού της. Εντωμεταξύ, ο Τομάς εντοπίζεται νεκρός το βράδυ του γάμου του γεγονός που φέρνει θλίψη και σύγχυση στο αρχοντικό. Η Χάνα προσπαθεί να απαλλαγεί από το δαχτυλίδι του Τομάς, το οποίο θα μπορούσε να την ενοχοποιήσει, αλλά δεν θα είναι εύκολο, ενώ την ίδια στιγμή φτάνει ο λοχίας Κονράδο για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του. Η Χιμένα, σύζυγος πλέον του Τομάς, θέλει να αποχωρήσει από το αρχοντικό, ωστόσο η Κρουθ προσπαθεί να την εμποδίσει, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει την πλούσια κληρονόμο μαζί τους.

Δείτε το τρέιλερ

«La promesa: Η υπόσχεση»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ