Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το τηλεοπτικό μέλλον της

Στην βάπτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, βρέθηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάπτιση του παιδιού και μετά τον γάμο, θα είναι ξεχωριστά τα Μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό, οικογενειακό κύκλο. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στο παιδί, δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της και για το εάν θέλει να επιστρέψει τηλεοπτικά, είπε: «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ ρεαλιστικά να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και να μην είμαι με το παιδί. Σίγουρα τώρα όχι. Είναι πολύ μωρό ακόμα». Ενώ είπε πως έχει βοήθεια από την μαμά της, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα αυτή τη στιγμή.

«Δεν ξέρω ποιο είναι το ιδανικό κόνσεπτ για να επιστρέψω τηλεοπτικά. Με κάποιο κόνσεπτ που δεν θα έλλειπα πολύ από το σπίτι. Με ένα live πρόγραμμα, γιατί με τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά αν εγώ δεν θέλω να φύγω από το σπίτι πώς να τις αποδεχθώ; Μπορεί να με δείτε την νέα σεζόν. Γιατί όχι;» είπε στην συνέχεια.

Ερωτηθείσα για την σχέση της με την Ζήνα Κουτσελίνη, απάντησε πως: «Έχουμε μιλήσει με την Ζήνα και θα συναντηθούμε κιόλας. Απλά λόγω προγράμματος, δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα. Όταν θα συζητήσουμε με την Ζήνα, θα είμαι σε θέση να δώσω περισσότερες απαντήσεις, απ’ ότι τώρα. Αν πω τώρα ποια από τις δύο μας έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης δεν θα συναντηθούμε. Θα τα δει στην τηλεόραση και θα μου πει άστο, μην βρεθούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ