Κίνηση-ματ του ANT1: Πρεμιέρα τον Ιούνιο για τους «Προδότες» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Καλοκαιρινή αντεπίθεση μεγατόνων στο φινάλε της σεζόν σχεδιάζει ο ANT1, ρίχνοντας στη μάχη ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» του. Ο λόγος για το νέο ριάλιτι στρατηγικής «Προδότες», που ξεκινά άμεσα γυρίσματα με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με στόχο να βγει στον αέρα κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρει η Reallife, με διαδικασίες-εξπρές, ο γνωστός ηθοποιός, που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και στο «Survivor» (επί Mega), άκουσε με ενδιαφέρον την πρόταση του ΑΝΤ1, είδε το ξένο φορμάτ και είπε αμέσως το «ναι». Τα γυρίσματα ξεκινούν αύριο και θα ολοκληρωθούν μέσα σε διάστημα 40 ημερών. Αρχικά το κανάλι προόριζε το «Traitors» για την έναρξη του νέου προγράμματος τον Σεπτέμβριο, τα δεδομένα άλλαξαν λόγω εκλογών, που επεκτείνουν την τρέχουσα σεζόν και μέσα στον Ιούλιο.

Ο ΑΝΤ1 εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει τους «Προδότες» στη μάχη της prime time σύντομα, με δύο επεισόδια την εβδομάδα, και να προγραμματίσει και άλλο κύκλο για την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή, το «Traitors» γίνεται ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα φορμάτ στον κόσμο, καθώς εσχάτως πουλήθηκε σε επιπλέον έξι χώρες, ενώ μέσα σε δύο χρόνια από το λανσάρισμά του συνολικά 20 χώρες μεταδίδουν με δική τους παραγωγή το ριάλιτι… προδοσίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ