Κατερίνα Ζαρίφη: Γιατί κόπηκε η εκπομπή «Πρωινό» με τον Νίκο Μουτσινά – ΒΙΝΤΕΟ

Ραντεβού στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 έδωσαν το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά στον «Πρωινό Καφέ» εξηγώντας για ποιον λόγο απέτυχε αυτή η εκπομπή.

«Αυτή η εκπομπή κόπηκε τον Μάρτιο. Πιστεύω ότι τότε περισσότερο έφταιγα εγώ και όχι ο Νίκος Μουτσινάς. Ήμουν κότα. Δεν πίστεψα, δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα το βγάλω πέρα αυτό. Τότε υπήρχαν κανάλια που από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, είχαν τις γνωστές εκπομπές που βάζεις ένα τελάρο και τρεις ανθρώπους που μας έβριζαν κατ’ εξακολούθηση. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό, εκείνη την εποχή, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά δεν πρέπει να έχει ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας ήθελαν γιατί, για τότε, ήμασταν κάτι διαφορετικό. Δεν ήμασταν κούκλα μπούκλα. Ημασταν, νομίζω, μπροστά και είχαμε κάνει πράγματα που δεν ήταν μαγειρική, ζώδια, θέματα ομορφιάς. Ήταν μια άλλη κατάσταση από τη συνηθισμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Την μέρα που κοπήκαμε με τον Νίκο είχαμε μέσο όσο 27% στην εκπομπή. Θέλω να πω ότι ήταν όλο λίγο περίεργο. Δεν ήξερε και ο κόσμος τι να περιμένει από εμάς, ίσως και τότε να μην επικοινωνήθηκε σωστά τι πρέπει να περιμένει από εμάς. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί μας βρίζουν άνθρωποι, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Επηρεάστηκε και ο Νίκος. Και τότε χάσαμε και οι δύο γιαγιά, παππού στις ίδιες ημερομηνίες και παρεμπιπτόντως χάσαμε, εγώ τον μπαμπά μου και ο Νίκος τη μαμά του, την ίδια ημερομηνία» συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ