Κατερίνα Στικούδη: Το όνομα που θα δώσει στον μπέμπη της και τα εμπόδια στη δουλειά της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η όμορφη μαμά και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον μπέμπη της που είναι τεσσάρων μηνών αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τη δουλειά της, λόγω ανταγωνισμού.

“Δεν κοιμάμαι, ξενυχτάω και δεν με νοιάζει. Είναι μαγική η σχέση με το παιδί. Ήλπιζα να μοιάζει στον άνδρα μου και είναι ίδιος ο άνδρας μου, είναι ένας πανέμορφος μπέμπης. Είμαι ερωτευμένη με τον άνδρα μου. Να είναι γερό έχει σημασία. Το όνομα του θα είναι Βύρωνας. Ο άνδρας μου είναι εξαιρετικός πατέρας. Υπάρχει σωστή επικοινωνία και συντονισμός στο σπίτι και χαιρόμαστε τις χαρές. Περιμένω λίγο να χαρώ το πρώτο παιδί και βλέπουμε για δεύτερο. Δεν είμαι αρνητική. Να μην έρθει και ένα κοριτσάκι; Ο τοκετός μου ήταν δύσκολος” είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη: Πας να κλείσεις μια δουλειά και δεν γίνεται

“Τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω να προσπαθώ, και να βελτιώνομαι και να συνεχίζω να δουλεύω με ωραίες δουλειές, να παρουσιάζω ωραία πράγματα, γιατί πλέον δεν τα κάνω μόνο για μένα. Τα κάνω και για τον Βύρωνα. Ανταγωνισμός υπάρχει στη δουλειά μας, αρκετές φορές έρχονται στα αυτιά μου πράγματα τα οποία δεν είναι ευχάριστα,  υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βάλουν κάποιον άλλο, πας να κλείσεις μια δουλειά και δεν γίνεται, συμβαίνει αυτό αλλά εγώ πεισμώνω ακόμα περισσότερο, όταν βάλω κάτι σαν στόχο και δεν γίνει. Την επόμενη μέρα θα πεισμώσω ακόμα πιο πολύ” είπε η Κατερίνα Στικούδη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ