Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα για το «Τι λες τώρα!» το Σάββατο

Πρεμιέρα κάνει η Κατερίνα Καραβάτου το Σάββατο με την εκπομπή «Τι λες τώρα!» που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega.

Από το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50, η νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Τι λες τώρα!» βάζει στόχο να απογειώσει την καλή διάθεση των τηλεθεατών, να συνοψίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο όσα αξίζουν από την εβδομάδα που πέρασε και να δημιουργήσει τις τάσεις για την εβδομάδα που έρχεται.

Κατερίνα Καραβάτου Μαρία Ηλιάκη
Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη

Η Κατερίνα Καραβάτου θα έχει δίπλα της τη Μαρία Ηλιάκη σε μια γλυκιά τηλεοπτική επανασύνδεση καθώς οι δύο παρουσιάστριες συναντώνται στο πλατό έπειτα από χρόνια. Μαζί τους θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος. Η παρέα του «Τι λες τώρα!» έχει χιούμορ και άποψη.

Στην εκπομπή θα προβάλλονται αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα, ταξίδια και πλούσιο ρεπορτάζ για την τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και την καθημερινή ζωή.

Καραβάτου: Τι θα δούμε στο «Τι λες τώρα!»

Μιλώντας για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της στην Ελένη Μενεγάκη, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές και προτιμά την ασφάλεια.

«Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Αυτό φαίνεται. Εμένα μου αρέσει να είμαι κάπου και να νιώθω ασφαλής και σίγουρη. Όταν όμως συμβαίνει πρέπει να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα.

Με βοήθησε η τύχη και τα τόσα χρόνια εργασίας μου. Ποτέ δεν προκάλεσα κάτι κακό στον χώρο εργασίας μου. Αυτή η πρόταση ήταν η καλύτερη που είχα, όταν επικοινώνησα ότι φεύγω από τον προηγούμενο σταθμό», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Εγώ δεν θέλω να πω πολλά για την εκπομπή, γιατί δεν γίνονται και όλα… Αυτό που θα δούνε οι τηλεθεατές το Σαββατοκύριακο θα είναι ο δικός μας τρόπος να σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Είμαστε μια ωραία παρέα και θα δώσουμε τη δική μας ματιά στα γεγονότα», ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη η παρουσιάστρια.

Μιλώντας στη Reallife την περασμένη Κυριακή περιέγραψε τα μεγάλα βήματα στη ζωή της, επαγγελματικά και προσωπικά.

Νέο «σπίτι», νέα «οικογένεια», όλα άλλαξαν για εσένα φέτος. Πώς το βιώνεις;

Ίσως από ένα σημείο και έπειτα το είχα ανάγκη και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Έπειτα από κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους που γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, κατάλαβα ότι ήθελα να αλλάξω. Νομίζω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και το περιμένω.

Πιστεύω ότι θα είμαστε μια πολύ καλή και ευχάριστη παρέα στο Mega, τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Δεν είμαι φυσικά σε mood ότι θα βγω και θα γελάω όλη την ώρα, γιατί έτσι είναι και η κοινωνία γύρω μας, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε εντός πραγματικότητας να είμαστε όσο πιο καλή παρέα γίνεται.

Συναντιέσαι τηλεοπτικά με τη Μαρία Ηλιάκη, δέκα χρόνια μετά το «Κους Κους» του Alpha…

Η Μαρία πλέον είναι ένας από τους δικούς μου ανθρώπους και μας δένει μεγάλη αγάπη. Το να συνεργαστούμε ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει πολλές φορές και φέτος ήταν έτοιμη να το κάνει. Την ξέρω πολλά χρόνια, γνωρίζω ότι δεν είναι παιδί της ίντριγκας και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Έχω μια σιγουριά. Αντίστοιχη εμπιστοσύνη έχω και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, με τον οποίο είμαστε μαζί από τα χρόνια του «Κους Κους» ακόμα, με τον οποίο συνεργαζόμαστε υπέροχα. Μαζί μας και ο νέος της παρέας, Βασίλης Βλάχος, ο οποίος είμαι σίγουρη ότι θα φέρει άλλον αέρα στη συντροφιά μας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ