Κατερίνα Καινούργιου – Θάνος Τζήμερος: Ένταση στον αέρα – «Χαίρομαι που στη Βουλή δεν είναι άνθρωποι σαν εσάς»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε σήμερα (6/7) ο Θάνος Τζήμερος, με αφορμή το μπλόκο του Twitter στον λογαριασμό του. Όταν η συζήτηση έφθασε στα σχόλια που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του καλεσμένου και της παρουσιάστριας.

«Με όλον τον σεβασμό θα σας έκανα και εγώ αναφορά, ειδικά μετά τα σχόλια για την Σοφία Ζαχαράκη. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα, επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία, είναι ανύπαντρη και δεν έχει παιδιά ότι δεν έχει οικογένεια. Δεν έχει γονείς, δεν έχει θείους» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τον Θάνο Τζήμερο να της απαντά πως: «Είπα στον συνεργάτη σας ότι δεν θα ήθελα να συζητήσω για πράγματα, τα οποία δεν θα καταλάβετε. Δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα. Και άντρας να ήταν, τα ίδια θα έλεγα. Δεν ξέρετε τι θα πει σεξισμός».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου, ξέσπασε: «Εγώ που δεν έχω παιδιά και δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω οικογένεια; Εγώ φροντίζω την οικογένειά μου, δεν τα ξέρετε καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ως γυναίκα με αυτά τα σχόλια. Ήταν σεξιστικό, γνωρίζω τι σημαίνει σεξισμός. Θεωρείτε ότι το σχόλιό σας δεν ήταν σεξιστικό; Εμένα με προσέβαλε. Δεν γνωρίζω; Τι λέτε; Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας. Όλοι οι άλλοι που κάνουν πρωινή εκπομπή έχουν παιδιά, και πάω καλύτερα απ’ όλους.

Τι σημαίνει αυτό; Αν η δική σας νόηση είναι υψηλότερη από τη δική μου και των παιδιών που είναι εδώ, ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ελληνική γλώσσα, γιατί βγήκατε στην εκπομπή; Χαίρομαι που φέτος στη Βουλή δεν είναι άνθρωποι σαν εσάς. Γεια σας. Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί παρά να μας αξίζετε εσείς. Σοκ, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ