Κατερίνα Καινούργιου: Αναταραχή στην «Super Κατερίνα» για βίντεο του J2US – Η απόλυση ρεπόρτερ και η παραίτηση της αρχισυντάκτριας

Αναταραχή φαίνεται ότι επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή του «Super Κατερίνα», που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν, την περασμένη εβδομάδα έγιναν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή με αφορμή ένα βίντεο για το τηλεοπτικό σόου J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Την Δευτέρα προβλήθηκε ένα βίντεο στην «Super Κατερίνα» σχετικά με το J2US και τις καλύτερες στιγμές στο σόου. Αυτό το βίντεο φαίνεται ότι δεν ευχαρίστησε την παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ναι, από το βίντεο που είδαμε, δεν ξέρω αν καταλάβαμε και πολλά… Τέλος πάντων ήταν μία υπερπαραγωγάρα» είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, η ρεπόρτερ που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο απολύθηκε, ενώ την παραίτησή της υπέβαλε και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η οποία, όμως φαίνεται ότι παραμένει στη θέση της μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

«Υπήρχε δυσαρέσκεια από την εκπομπή για το βίντεο και δεν έμειναν μέχρι εκεί. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής δήλωσε την παραίτησή της γιατί θεωρεί ότι είχε και την τελική ευθύνη» ανέφερε ρεπόρτερ στην εκπομπή «Γεια σου».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ