Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Λιάγκα – “Απλά ντροπή”

Οργισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της την Τετάρτη και αν και δεν ανέφερε όνομα, τα βέλη ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν στόχο τον Γιώργο Λιάγκα.

Σημειώνεται ότι στην εκπομπή “Πρωινό” δεν καταπιάστηκαν σήμερα με την παράσταση που συμμετείχε ο Παύλος Χαϊκάλης εξαιτίας των δύσκολων στιγμών που περνάει η οικογένειά του. Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή Super Κατερίνα τόνισε ότι οι ειδήσεις που αναφέρονται σε ξαφνικό πρόβλημα υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη δεν ισχύουν, αφού είναι ένα πρόβλημα υγείας που ο ηθοποιός γνώριζε εδώ και μέρες και ο ίδιος είχε αποκαλύψει δημόσια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που με έντονο ύφος είπε:

“Επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού -θα το πάρω πάνω μου προσωπικά-  σε θέμα σεβασμού δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ τους καλεσμένους του. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδερφού του, ο ίδιος μας το έχει κοινοποιήσει ούτως ή άλλως και δεν θα κάναμε ποτέ κάτι που θα στεναχωρούσε έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Και να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες που τους έκαναν διάφορα στην πλάτη τους”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ