Επιπλοκή παρουσίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Κρίσιμο χειρουργείο σήμερα

Στο χειρουργείο μπήκε ξανά σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να υποβληθεί σε μία πολύ σημαντική χειρουργική επέμβαση εξαιτίας επιπλοκής.

Πρόκειται για την ενδέκατη φορά που η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπαίνει στο χειρουργείο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι. Ο δικηγόρος της, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο το οποίο όπως ξεκαθάρισε δεν γίνεται για αισθητικούς λόγους, για να βελτιώσει την εικόνα της αλλά γιατί παρουσίασε μία επιπλοκή μετά την τελευταία επέμβαση.

“Να θυμίσω ότι έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο χειρουργείο σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά” ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά. Χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της μέσα στο νοσοκομείο το οποίο αποκαλεί πλέον δεύτερο σπίτι της.

Σε μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημειώνει: “Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα…”

 

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.