Jesse Williams: Ολόγυμνος στη θεατρική σκηνή ο σταρ του Grey’s Anatomy – Χαμός στο Twitter με το ΒΙΝΤΕΟ

Ολόγυμνος εμφανίζεται ο σταρ του Grey’s Anatomy, Jesse Williams σε σκηνή θεατρικής παράστασης στο Μπρόντγουεϊ, με το βίντεο να διαρρέεται στα social media και οι χρήστες του  twitter να παραληρούν.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Take me Out” όπου για τις ανάγκες της εμφανίζεται ολόγυμνος. Και ενώ οι θεατές καλούνται πριν από την παράσταση, να τοποθετούν τα κινητά ή τις “έξυπνες” συσκευές τους σε ειδική θήκη που παραμένει σφραγισμένη, από “σεβασμό και στήριξη στους ηθοποιούς, προκειμένου να δημιουργούν έναν χώρο απελευθερωμένο από κινητά”, κάποιος φαίνεται πως παραβίασε τους κανόνες και πλημμύρισε τα social media φωτογραφίες και βίντεο από την επίμαχη σκηνή, όπου ο Jesse Williams εμφανίζεται ολόγυμνος. Η θήκη μπορεί να ανοίξει ξανά μόνο αν τοποθετηθεί σε ειδικό σημείο στο λόμπι.

Μάλιστα, την ημέρα που έγινε η διαρροή του υλικού, ο Williams, 40 ετών, είχε λάβει υποψηφιότητα για Tony για την ερμηνεία του στο συγκεκριμένο θεατρικό. Πρώτο διέρρευσε το βίντεο το GayBlog.ca, ενώ χρήστες αφού ευχαριστούν τον “δράστη” της διαρροής, συστήνουν στον ηθοποιό δεύτερη καριέρα στο OnlyFans λόγω των… προσόντων του, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από την εικόνα του.

Ο ίδιος ο Jesse Williams είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι ήταν “τρομοκρατημένος” που θα εμφανιζόταν ολόγυμνος στη σκηνή, αλλά είχε πει ότι ήταν τελικά αυτό που είχε προσευχηθεί: “Ζήτησαν κάτι προκλητικό, ζήτησα κάτι που να με τρομοκρατεί. Και με έκανε να κερδίσω αυτό, με έκανε να νιώθω ζωντανός  και όχι άνετα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ