J2US: H συγκινητική έναρξη και το… «καρφί» της Βανδή: «Θέλω να δω τι θα κάνεις με τους νέους κριτές»

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ερμήνευσε το τραγούδι της Βίσση «Δεν θέλω να ξέρεις» ο Νίκος Κοκλώνης, «πειράζοντας» του στίχους στον μεγάλο τελικό του J2US.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε με πολλή συγκίνηση το αγαπημένο του σόου ερμηνεύοντας παραλλαγμένη σε στίχους την μπαλάντα της Άννας Βίσση.

Παρόλο που στην δική του εκδοχή του τραγουδιού ο Νίκος Κοκλώνης άφησε να εννοηθεί ότι το σόου σταματάει, στο τέλος ο ίδιος πρόσθεσε στους στίχους: «το σόου υπάρχει ακόμα…»

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι έχει έναν κόμπο από συγκίνηση στον λαιμό, τονίζοντας πως πρόκειται για την πέμπτη σεζόν του φαντασμαγορικού σόου που κρατούσε συντροφιά τα σαββατόβραδα στους τηλεθεατές.

Πάντως από την πλευρά της, η Δέσποινα Βανδή δεν παρέλειψε να πετάξει και την… μπηχτή της στον Νίκο Κοκλώνη, ρωτώντας τον ευθέως τι θα κάνει τώρα που θα χρειαστεί να έχει νέους κριτές, αφήνοντας να εννοηθεί πως αναφέρεται στους κριτές του Fame Story της νέας σεζόν.
«Εγώ θέλω να σε δω μετά τι θα κάνεις με τους επόμενους κριτές… “Δεν μπορώ χωρίς εσάς, δεν μπορώ χωρίς εσάς…”. Θα σε παρακολουθώ», είπε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια με τον παρουσιαστή να της απαντά: «Εννοείς σε άλλο show. Γιατί κριτές το J2US δεν αλλάζω…» με την ίδια στη συνέχεια να διευκρινίζει: «Για το Fame Story λέω»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ