Ηρώ: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον γιο της – «Πέρασε δύσκολα στο δημοτικό, χρειάστηκε να τον προστατεύσω»

Η Ηρώ Λεχουρίτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Lady Gaga: Παντρεύεται η τραγουδίστρια τον Μάικλ Πολάνσκι; – Το μονόπετρο που την πρόδωσε

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον γιο της, στον αέρα της εκπομπής, αναφέροντας πως όταν ήταν στον δημοτικό πέρασε δύσκολα λόγω της δασκάλας του που δεν τον συμπαθούσε.

«Θέλεις να είμαι ειλικρινής; Θα το πω για πρώτη φορά. Ναι, χρειάστηκε να τον προστατεύσω και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από δάσκαλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα», είπε αρχικά η Ηρώ.

Σαλίνα Γαβαλά: «Mε τρέλανε – δεν θα μπορούσα να το ξαναπεράσω» – Είπε το… τέλος η εντυπωσιακή τραγουδίστρια

Και συνέχισε: «Χρειάστηκε στην Α’ Δημοτικού να τον προστατεύσω από την ίδια του τη δασκάλα, η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο. Για δικό της λόγο. Δεν κάνεις τίποτα, μέχρι που έκανα κάτι και έφτασα μέχρι την Πρωτοβάθμια.

Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως του έτυχαν του Γιώργου τα επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος πέρασε δύσκολα και γύριζε κάθε μεσημέρι με κλάματα στην Α’ δημοτικού. Το λύσαμε, αλλά δεν έπαυε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό για τον Γιώργο».

Έλενα Τσαγκρινού – DJ Stephan: Περιγράφουν τη στιγμή που έμαθαν για την αποβολή της τραγουδίστριας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ