Lady Gaga: Παντρεύεται η τραγουδίστρια τον Μάικλ Πολάνσκι; – Το μονόπετρο που την πρόδωσε

Η Lady Gaga εθεάθη με ένα τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της κατά τη διάρκεια εξόδου της στην Καλιφόρνια και αμέσως η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου με τις φήμες να οργιάζουν για επισημοποίηση της σχέσης της.

Lady Gaga: Το συγκινητικό αντίο της στον Tony Bennett – «Θα μου λείπει ο φίλος μου για πάντα»

Η Lady Gaga τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Μικαέλ Πολάνσκι, ωστόσο οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Το ζευγάρι ξεκίνησε τον δεσμό του το 2019 και παρά το γεγονός ότι πέρασε μια κρίση και χώρησε κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να είναι και πάλι ευτυχισμένο.

Μερικούς μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2023, οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί σε συναυλίες της τραγουδίστριας, επιβεβαιώνοντας την επανασύνδεση.

Lady Gaga: Συναγερμός για θαυμαστή που ήθελε να αφήσει λουλούδια στην έπαυλή της

Έκτοτε, το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Να υπενθιμήσουμε πως στο παρελθόν, η Lady Gaga είχε υπάρξει αρραβωνιασμένη με τον Τέιλορ Κίνεϊ και τον Κρίστιαν Καρίνο ωστόσο οι εν λόγω σχέσεις δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Η Lady Gaga παρόλο που χαίρεται τον έρωτά της αυτήν τη στιγμή προετοιμάζεται για το σόου της στο Λας Βέγκας με τίτλο «Lady Gaga Jazz & Piano» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στη σκηνή του Park MGM.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ