Χαμός από πρεμιέρες: Έτσι καλημέρισαν τους τηλεθεατές Μελέτη, Τσιμτσιλή και το ζεύγος Χατζίδου-Παύλου

Ημέρα πρεμιέρων σήμερα για τις πρωινές εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών. Οι παρουσιαστές επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μπήκαν με… φόρα στη νέα σεζόν. 

Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου είπαν σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου την πρώτη καλημέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Mega Καλημέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε δυναμικά, για δεύτερη σεζόν στο Mega, όπου καθημερινά κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές συνδυάζοντας ψυχαγωγία και ενημέρωση. Μαζί της, ο έμπειρος Κώστας Τσουρός με τις εύστοχες τοποθετήσεις του. Την παρέα συμπληρώνουν η Άννα Ζηρδέλη που αποτελεί το νέο πρόσωπο στην ομάδα του «MEGA Καλημέρα» και ο πάντα αισιόδοξος Θανάσης Πάτρας.

Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πανηγυρική πρεμιέρα στο Happy Day, κάνοντας μια ιδιαίτερη είσοδο στο πλατό. Η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές ντυμένη στα λευκά.

Μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παρέα του Happy Day θα είναι και φέτος οι: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς. Ο Δήμος Βερύκιος αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και αναλύει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις με την ιδιαίτερη ματιά του. Ο Γιώργος Σατσίδης επιστρέφει στην παρέα με μπόλικη… αστερόσκονη από το Χόλιγουντ. Η Όλγα Λαφαζάνη με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ο Λευτέρης Μητσόπουλος ανακαλύπτει και αναδεικνύει τα «διαμαντάκια» του διαδικτύου.

Breakfast@Star

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν πρεμιέρα, το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Star. Το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή, αλλά και την τηλεόραση καλημέρισαν τους τηλεθεατές και υποσχέθηκαν πως θα σερβίρουν το πιο όμορφο και χαρούμενο «Breakfast@Star».

Στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου βρίσκονται οι Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη και Σταύρος Βαρθαλίτης. Επίσης, η σταθερή αξία Άση Μπήλιου, αλλά και η Ελένη Καστάνη σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ