Ελεωνόρα Ζουγανέλη—Σπύρος Δημητρίου: Η αλήθεια για τις φήμες χωρισμού

Κόντρα στις φήμες που θέλουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να περνούν κρίση στον γάμο τους, οι δυο τους διανύουν μια υπέροχη περίοδο, όπως περιγράφει στην «Realife» το στενό περιβάλλον τους.

Της Κορύνας Μανταγάρη

Αν και τις τελευταίες ημέρες φούντωσε η φημολογία για κρίση στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, με τους ψιθύρους για απομάκρυνση του ενός από τον άλλον να παίρνουν φωτιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η μόνη απόσταση που θεωρείται δεδομένη αφορά το πρόγραμμα του ζευγαριού, αφού από τις αρχές του καλοκαιριού η δημοφιλής ερμηνεύτρια βρίσκεται σε διπλή περιοδεία ανά την Ελλάδα.

«Η Ελεωνόρα κάνει όλο το καλοκαίρι περιοδεία με προσωπικές εμφανίσεις και, παράλληλα, τραγουδά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Το πρόγραμμά της είναι πραγματικά δύσκολο αυτή την περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου», δηλώνει στην «R» πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Όσο για τη φημολογούμενη τροχιά διαζυγίου; «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεωνόρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος», τονίζει η ίδια πηγή. Οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν στα μέσα του καλοκαιριού και γιγαντώθηκαν στο τέλος Αυγούστου. Συγκεκριμένα, στις 22 του μήνα, όταν ο Σπύρος Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του, κυκλοφόρησε ότι η σύζυγός του δεν βρέθηκε στο πλευρό του, κάτι που δεν ευσταθεί. Η Ελεωνόρα ήταν παρούσα στο γενέθλιο πάρτι, όπως ήταν και οι γονείς της, και όλοι μαζί απόλαυσαν μια όμορφη γιορτινή βραδιά παρέα με καλούς φίλους. «Όλες οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας! Επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία, σημαίνει ότι χώρισαν;», υπογραμμίζει άνθρωπος από τον οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού.

Παραμυθένιος γάμος

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για χωρισμό του ζευγαριού. Κάτι αντίστοιχο είχαν κληθεί να διαχειριστούν και στις αρχές της περασμένης άνοιξης, με τον γνωστό ποινικολόγο να διαψεύδει κάθε υπόνοια για γκρίζα σύννεφα στον γάμο του, που τον ερχόμενο Οκτώβριο θα συμπληρώσει δύο χρόνια.

Το 2020 οι δυο τους είχαν επισφραγίσει τον έρωτά τους με μια παραμυθένια γαμήλια τελετή στις Σπέτσες. Η Ελ. Ζουγανέλη φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και έφτασε με καΐκι στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, όπου την περίμενε ο αγαπημένος της. Μαζί είχαν ανέβει σε μια ανθοστολισμένη άμαξα για να πάνε στην ταβέρνα όπου στήθηκε το παραδοσιακό γαμήλιο γλέντι. Κουμπάρα ήταν η γνωστή τραγουδοποιός Σάννυ Μπαλτζή – δικαιωματικά. Ηταν εκείνη που τους σύστησε στις 9 Ιουνίου του 2020, την ημέρα που ο Σπύρος έχασε τον πατέρα του. Η Σάννυ τον προσκάλεσε στο μπιστρό που διατηρεί στο Χαλάνδρι και έτυχε να περάσει και η Ελεωνόρα. Η συνάντησή τους αποδείχθηκε καρμική, αφού ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ