Στην Τήνο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Ελληνικό 93.2

Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από την καλοκαιρινή εμπειρία που ζήσαμε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Ελληνικό 93.2!

Με φόντο την κυκλαδίτικη θάλασσα, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού «Φόρτε» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ελληνικού 93.2,  Εβελίνα Παπούλια,  Πόπη Χατζηδημητρίου και Έλενα Δημητράκη δίνουν το παρόν στα γυρίσματα, τα οποία επιμελήθηκε η Ciners Filming Productions

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε υπέροχα μέρη του νησιού, από τη Χώρα έως τον Πύργο, προβάλλοντας τις ελληνικές ομορφιές, ενώ όλοι μαγεύτηκαν με την exclusive συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας στo Bianco Beach House Restaurant υπό τη θέα ενός ρομαντικού ηλιοβασιλέματος! 

Οι παραγωγοί και συντελεστές του Ελληνικού 93,2 μαζί με 15 τυχερά ζευγάρια ακροατών, που κέρδισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για το νησί απόλαυσαν αυτό το ξεχωριστό διήμερο γεμάτο από εικόνες Αιγαίου, μουσικές εκπομπές, τα τραγούδια μας και φυσικά τη ξεχωριστή private συναυλία δίπλα στο κύμα.

Ο Ελληνικός 93,2 ευχαριστεί τη Golden star Ferries που μας μετέφερε με άνεση και ασφάλεια στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων αλλά και το Schweppes που μας δρόσιζε σε αυτό το μοναδικό τριήμερο. Το Aeolos bay Hotel και την Ελισάβετ Φώσκολου για την υπέροχη φιλοξενία και τις μοναδικές γεύσεις που μας χάρισε! Το Bianco Beach House Restaurant και τον Βαγγέλη Κατσίκη που φιλοξένησαν όλη την αποστολή με τον πιο άρτιο και επαγγελματικό τρόπο. 

Τέλος όλη η ομάδα του Ελληνικού 93.2 ευχαριστεί όλους τους ακροατές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και μας δίνουν το κίνητρο για επόμενα αντίστοιχα projects γεμάτα Ελλάδα και μουσική. 

Κόντρα στα γεγονότα της επικαιρότητας, ο Ελληνικός 93,2 χαρίζει απλόχερα στιγμές αγάπης, γεμάτες ήλιο, καλοκαίρι, θάλασσα και μουσική… στιγμές γεμάτες Ελλάδα!

Φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό:

https://www.facebook.com/ellinikos932

https://www.instagram.com/ellinikos932

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ