Ηλίας Μπόγδανος: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Το Survivor All Star πλησιάζει προς το τέλος του με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Το βράδυ της Τρίτης (27-6), ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος – Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού από τον Γιώργο Λιανό, ο Ηλίας Μπόγδανος συγκινημένος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους εφτά και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου».

Το απόγευμα της Πέμπτης (29-6), ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο τραγουδιστής ανέβασε ένα video από το αεροδρόμιο, στο οποίο δηλώνει πόσο χαρούμενος νιώθει που επιστρέφει στην Ελλάδα και στους αγαπημένους του ανθρώπους.

«Δεν το πιστεύω ότι έχει έρθει αυτή η στιγμή. Είμαι στο αεροδρόμιο και μου έρχεται να ουρλιάξω. Έχω να πω τόσα πολλά αλλά θα σταθώ στα λίγα τώρα. Είμαι απίστευτα χαρούμενος. Γυρίζω πίσω στους ανθρώπους μου, στην οικογένεια μου, σε όλα αυτά που μου έχουν λείψει απεριόριστα και θα τα πουμε από κοντά. Είμαι τέλεια, είμαι καλά, βασικά είμαι στα καλύτερά μου και ανυπομονώ για τη ζωή που τώρα ξεκινάει. Σας αγαπώ πολύ, φιλιά», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής απευθυνόμενος στους followers του στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ