Η Ζέτα Δούκα και η φημολογούμενη επιστροφή της στην TV – Όλη η αλήθεια για την ηθοποιό και τη νέα σειρά της ΕΡΤ! Αποκλειστικό

Τον τελευταίο καιρό συζητιέται η είδηση ότι η Ζέτα Δούκα επιστρέφει τηλεοπτικά πρωταγωνίστρια σε νέα σειρά της ΕΡΤ. Τι πραγματικά ισχύει;

Της Νάντιας Ρηγάτου

Μια από τις πολλές-πιστέψτε με- προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο ΔΣ της ΕΡΤ είναι όντως και ένα σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου. Η πρόταση αφορά σε μια δραματική σειρά  και κάπου εδώ τελειώνουν τα δεδομένα.

 Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά είναι υπό μελέτη, δεν έχει πάρει έγκριση άρα το να μιλάμε για τηλεοπτική επιστροφή της Ζέτας Δούκα στην ΕΡΤ στην παρούσα φάση δεν έχει βάση.

Ο τίτλος «Η Ναυαγός» είναι ο τίτλος με τον οποίο κατατέθηκε η πρόταση αλλά ακόμα κι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί – ειδικά φέτος που έχουμε «Το Ναυάγιο» στο Mega.

Εάν δοθεί η τελική έγκριση από το ΔΣ της ΕΡΤ και ανάλογα με το πότε θα θελήσει η δημόσια τηλεόραση να εντάξει στο πρόγραμμά της τη νέα αυτή δραματική σειρά, τότε θα κλειστεί το cast των ηθοποιών και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ