Η Βίκυ Καγιά σπάει τη σιωπή της – Απαντά στα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – ΒΙΝΤΕΟ

Στον νέο κύκλο του GNTM αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”. Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην Ηλιάνα που είχε κάνει λόγο για «ψυχρότητα» ανάμεσά τους μετά το τέλος του GNTM, είπε: “Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοεί η Ηλιάνα για ψυχρότητα ανάμεσά μας. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και ήταν τελείως άβγαλτη για πρώτη φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δε ξέρω τι εννοεί και αν το είπε έτσι πραγματικά”.

Όταν ρωτήθηκε για τη μεταγραφή της στον ALPHA, της ευχήθηκε καλή επιτυχία και σχολίασε: “Δεν ξέρω ποιο φορμάτ θα έχει η εκπομπή της. Θα πάνε όλα τέλεια πιστεύω”. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή της. “Γιατί να μην πάω ; Αν ήταν μια θεματολογία που θα μπορούσα να υποστηρίξω πολύ ευχαρίστως. Αλλά αν ήταν να συζητήσω για τις ζωές των άλλων δεν το κάνω” τόνισε η Βίκυ Καγιά

Σχετικά με τον νέο κύκλο του GNTM, είπε: “Θα μπουν και αγόρια φέτος, είναι φανταστικό. Δε νομίζω να είναι αγόρι το νέο μέλος στην κριτική επιτροπή. Λογικά αγόρια και κορίτσια θα μένουν στο ίδιο σπίτι”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ