Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή

Δύο μήνες μετά το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας της με το Open, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας fthis, η δημοσιογράφος επιστρέφει ως κεντρική παρουσιάστρια μίας νέας infotainment καθημερινής εκπομπής.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται εντός Ιουνίου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον μιντιακό όμιλο με τον οποίο θα συνεργαστεί θα έχει ακόμη έναν ρόλο – έκπληξη.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο η ίδια η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς το ρεπορτάζ αναδημοσιεύοντάς την είδηση.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό “κόπηκε” η εκπομπή “Μίλησε μου”, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από το ΟPEN. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η δημοσιογράφος είχε κάνει μια ανάρτηση με αιχμές σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραφε η νέα εκπομπή του Οpen «Mέρα μεσημέρι με την Μάριον» που παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη.

“Κόπηκαν τέσσερις εκπομπές από την νέα διοίκηση της ψυχαγωγίας του Open για να δημιουργήσουν μετά από 5 μήνες αυτό το αποτέλεσμα. Τα συμπεράσματα δικά σας”, είχε γράψει.

“Έμεινε κόσμος άνεργος από την εκπομπή “Μίλησε μου”, 8 άνθρωποι μαζί με εμένα. Να αναγκάζομαι να φύγω από ένα κανάλι που ήμουν από την αρχή της δημιουργίας του και στον τηλεοπτικό του αέρα, κάθε μέρα” ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ