Η Realnews σήμερα (7/4/2024)

Με τίτλο: «Επανίδρυση της αστυνομίας» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως όλο το σχέδιο στο οποίο προχωρά η κυβέρνηση με αφορμή τα μοιραία λάθη και τις τραγικές παραλείψεις στους Αγίους Αναργύρους.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αποστέλλονται άμεσα στα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας νέα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας. Ποιες διαδικασίες θα προβλέπουν.

– Προετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο με σαρωτικές αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. Θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο. Tι είπε για το θέμα ο πρωθυπουργός από το βήμα του Συνεδρίου της Ν.Δ.

– Αποκάλυψη της «R»: Υπήρχαν τρία περιπολικά, τέσσερις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και δύο βαν της ΟΠΚΕ που θα μπορούσαν να συνοδεύσουν την άτυχη 28χρονη στο σπίτι της.

– Πώς οι αστυνομικοί του τμήματος των Αγίων Αναργύρων άφησαν απροστάτευτη την Κυριακή Γρίβα. Τα πέντε μεγάλα σφάλματά τους από την καταγγελία έως τη δολοφονία της.

– Το άγνωστο επεισόδιο που προκάλεσε ο 39χρονος δράστης έξω από το σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μητσοτάκης – Ερντογάν: Για τις 15 Μαΐου «κλειδώνει» το ραντεβού στην Αγκυρα. Τι συζήτησε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν.

– Η τελική συμφωνία για τα F-35. Οι όροι και οι λεπτομέρειες της σύμβασης που θα υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με τις ΗΠΑ. Πότε θα παραληφθούν τα πρώτα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη.

– «Φθηνά» δάνεια για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πότε ξεκινά το πρόγραμμα χρηματοδότησης με κρατική εγγύηση.

– Νέος γύρος αναδρομικών για εννέα κατηγορίες συνταξιούχων.

– Πώς να ρυθμίσετε τις οφειλές στην εφορία. Ολες οι αλλαγές που φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Για ποιους οφειλέτες ανοίγουν και πάλι οι χαμένες ρυθμίσεις των 72, 100 και 120 δόσεων. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επανενεργοποίησή τους. Μηχανισμό αυτόματης παρακολούθησης των ληξιπρόθεσμων χρεών και έγκαιρης ειδοποίησης των οφειλετών δημιουργεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Μάκης Βορίδης, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

– Φρίκη στον Κολωνό: «Οι καταδικασμένοι κυκλοφορούν ελεύθεροι δίπλα μας». Τι δηλώνει στην «R» η θεία της 12χρονης για τους 17 ενόχους, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές με αναστολή.

– Δεύτερη δίκη για Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτουν οι ιατροδικαστές για Μαλένα – Ιριδα.

Realnews

Δείτε το σποτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ