Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα 

Με τίτλο: “ “Nein” της Μέρκελ στις αποζημιώσεις!” κυκλοφορεί και σήμερα η Realnews…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “η καγκελάριος αρνείται ακόμη και συζήτηση για τις γερμανικές οφειλές”.

Η Realnews απευθύνθηκε σε εκπρόσωπο τ��ς Μέρκελ, που απαντά για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις, ενώ παράλληλα στο ρεπορτάζ έχει και την πρώτη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης. Η καγκελαρία δηλώνει προκλητικά: “Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαδικασία στην οποία οι κυβερνήσεις ή μεμονωμένα μέλη τους, όπως οι υπουργοί Εξωτερικών, θα διαπραγματευτούν για το θέμα αυτό”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας, που υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης έχει τίτλο: “Η Ανάσταση των Ελλήνων θα έλθει, ο κόσμος να χαλάσει!..”. Ο Χρ. Πασαλάρης σημειώνει χαρακτηριστικά: “Σήμερα κάποιοι βαρόνοι των media, σε αγαστή συνεργασία με εξωνημένες “πέννες” του σιναφιού μας, αντί να υψώνουν σημαία εθνικής ενότητας και σθεναρής αντίστασης στην ξένη κατοχή, αφιονίζουν τον λαό μας και τον σπρώχνουν σε παθιασμένες παραταξιακές διαμάχες, υπό βροχήν νέων κομμάτων και “προέδρων”!..”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μονόδρομος το τρίτο μνημόνιο για την Ελλάδα. Πέντε κορυφαίοι Ευρωπαίοι οικονομολόγοι μιλούν αποκλειστικά στην “R”.

– 3 προτάσεις για το χρέος. Παρεμβαίνουν μέσω της “R” η επίτροπος της Ε.Ε. Μαρία Δαμανάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

– Διάταξη-“πλυντήριο” για μιζαδόρους. Ετοιμάζεται ήδη να την εκμεταλλευτεί για να “πέσει στα μαλακά” ο Σ. Εμμανουήλ, που είναι προφυλακισμένος για τις μίζες των υποβρυχίων.

– Ο εισαγγελέας βρήκε σε αποθήκες του Ελληνικού τις εκθέσεις των ελεγκτών για τον “Αθήνα 2004”.

– “Εδωσα στον Μπέλτσιο βαλίτσα με 1 εκατ. ευρώ”. Απολογία-καταπέλτης του Αλ. Παπαντωνίου, που κατηγορείται για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά.

– Δημήτρης Μπαλτάκος: “Εχω έναν κώδικα τιμής, δεν μετανιώνω”. Τι λέει ο αξιωματικός των ΟΥΚ σε φίλους του για το επεισόδιο στη Βουλή.

– Γιώργος Κούδας: “Με πληγώνουν βαθιά όσα έγιναν στην Τούμπα”. “Επιστρέφουμε σε μαύρες στιγμές της ιστορίας μας”, λέει στην “R” o θρύλος του ΠΑΟΚ.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη

“Τα τέσσερα ευαγγέλια, ήταν τρία, τα εξής δύο, το Μνημόνιο. Μάλλον Απόκρυφο. Καθ’ ότι περιέχει όπως όλα τα άλλα τα Πάθη, αλλά δεν περιέχει όπως πάλι όλα τα άλλα την Ανάσταση. Πλην όμως η Ανάσταση είναι σίγουρη, συνεπώς Καλή Ανάσταση σε όλους μας, κυρίες και κύριοι”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μαίρη έφυγε από το σπίτι. Χωριστοί δρόμοι για Συνατσάκη – Μύρωνα Στρατή. Η όμορφη παρουσιάστρια πήρε τα πράγματά της από το διαμέρισμα του τραγουδιστή όπου συγκατοικούσαν.

– Γιάννης Πάριος: “Η αγάπη και ο έρωτας δεν αγοράζονται”. Ο μεγάλος ερωτικός τραγουδιστής μιλά για το νέο του CD, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου με τη Realnews, για τα πρώτα του βήματα στο ελληνικό πεντάγραμμο και το κρυφό του όνειρο.

– Η Γερμανού ξανάρχεται! “Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μας με τον Μάνο”. “Γελάω με τα “τσουγκρίσματα” και τις κόντρες που μου χρεώνουν”, δηλώνει η Ναταλία στην “R”.

– Γιάννης Παπαμιχαήλ: “Η Αλίκη θα ήθελε να με δει και πάλι καλά”.

– Ι. Παππά – Ομ. Πουλάκης: Τίτλοι τέλους μετά από 7 χρόνια.

– Κ. Μαρκουλάκης: “Κάποιοι νέοι ηθοποιοί στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης νόμιζαν ότι μπορούν να “γίνουν” πάρα πολύ γρήγορα. Ενδιαφέρονταν να γίνουν γνωστοί και όχι ηθοποιοί”.

– Ο “κόουτς” προπονείται για γαμπρός. Ο Μιχάλης Κουινέλης γνώρισε τους γονείς της Ηβης Αδάμου στην Κύπρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ