Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Ο Ζήγρας “τελειώνει” και τον Γιάννο!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φιλοξενεί αποκαλυπτική συνέντευξη του εξαδέλφου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Όπως λέει στη Realnews: “Ο κ.Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ.Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές, αφού δεν βρήκε τίποτα παράνομο”. Συμπληρώνει δε : “ο κ.Κάντας ενημέρωσε το “δεξί χέρι” του Γιάννου για το σύστημα διακίνησης των μιζών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας”. Μάλιστα ο κ.Ζήγρας σημειώνει με σημασία: “ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα και τους πάντες, ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ΄αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κ.Φουάντ”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Δεν αρκεί η κάθαρση!”. Ο Ν.Χατζηνικολάου σημειώνει: ” Ακόμη και αν η κάθαρση του δημοσίου βίου προχωρήσει αποφασιστικά, αν το νομικό πλαίσιο δεν τροποποιηθεί το ταχύτερο δυνατό, ώστε ο πολιτικός να έχει ακριβώς την ίδια νομική αντιμετώπιση με τον απλό πολίτη, θα ξαναζήσουμε σύντομα τον εφιάλτη των σκανδάλων και της ηθικής χρεωκοπίας, που πάντα προηγείται της πολιτικής και της οικονομικής…”

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης, με αφορμή το βαρυσήμαντο έργο των Ελληνίδων δικαστίνων στη δίωξη των σκανδάλων ,αναφέρει τις κορυφαίες Ελληνίδες που διακρίθηκαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ,σημειώνει τις γυναίκες που ξεχωρίζουν στη σημερινή βουλή, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα και διερωτάται αν είναι ώρα να προτείνουν από κοινού οι πολιτικοί αρχηγοί μια Ελληνίδα ως πρώτη πρόεδρο της Δημοκρατίας για την περίοδο 2015-2020,μήπως αυτή τολμήσει κάτι περισσότερο από τους αρσενικούς προκατόχους της…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το σχέδιο των Βρυξελλών για τρίτο μνημόνιο. Η αποκαλυπτική αλληλογραφία ανάμεσα σε Κομισιόν, ΕΚΤ και Αθήνα για το δάνειο των 14 δισ. ευρώ. Η σιωπή του ΔΝΤ ανησυχεί τους κοινοτικούς αξιωματούχους, που περιμένουν από τη Λαγκάρντ να ανοίξει τα χαρτιά της.

– Άγγελος Φιλιππίδης: “Είμαι ψυχολογικά δυνατός γιατί έχω όλες τις αποδείξεις”. Τι είπε ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ στον αδελφό του Αλέξανδρο, που τον επισκέφθηκε στις φυλακές του Μαλτεπέ.

– Μιχάλης Λιάπης: Οδήγησε 1.165 χιλιόμετρα για τα μάτια μιας Ρουμάνας.

– “Εμίρης” στο Άμπου Ντάμπι ο καταζητούμενος Γριβέας; Ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα ετοίμαζαν δουλειές σε Ομάν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“παροχές μου μυρίζουν, εκλογές έρχονται. Μόνον που αυτές οι παροχές μπορεί ναναι τέσσερα ψίχουλα για 400.000 παραλήπτες. Απαξ. Και πάπαλα. Οι υπόλοιποι πως θα δωροδοκηθούν για να στραβωθούν και να μη δου το νέο (τρίτο) Μνημόνιο που έρχεται με 14 δισ. ποντικοπαγίδες; Γρίφος. Άσε που ο άλλος μπορεί να φάει τα τέσσερα ψίχουλα, αλλά να ρίξει την ψήφο του δαγκωτή αλλού…”

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– “Θέλω ο άντρας να έχει τσαγανό”. Η Δούκισσα Νομικού ανοίγει την καρδιά της στην “R”: “Μετά τον χωρισμό μου με τον Χολίδη έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά”. “ένας καινούργιος ‘έρωτας είναι κάτι μακρινό…” δηλώνει η όμορφη παρουσιάστρια του Dancing

– “Περιμένουμε το μωρό μας”: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός θα αποκτήσουν ακόμα ένα αγγελούδι, κάνοντας την επιθυμία τους πραγματικότητα.

– Ευαγγελία Αραβανή: “Ονειρό μου να ντυθώ νυφούλα”. Τι λέει το όμορφο μοντέλο για τη σχέση της με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό.

– Ιντα-Μαρί Ισακσον: Μια Σουηδέζα στη Ριζούπολη. Η σύντροφος του άσου του Απόλλωνα, Μίκαελ Ντάλμπεργκ, ανάβει φωτιές στις κερκίδες.

– Σταθοκοστώπουλος-Καλλή: Νέο καυτό ειδύλλιο.

– Γιάννης Κότσιρας: “Ο έρωτας είναι πολύ έντονος επειδή κρατάει λίγο. Και ύστερα πρέπει να αντικατασταθεί από την αγάπη”.

– Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι: Η έξοδος του Πλιάτσικα και της συζύγου του Νάντιας διέλυσε τις φήμες περί χωρισμού.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ