Η Realnews σήμερα

Η Realnews σήμερα

 

Με τίτλο: “Αποκλείω κούρεμα των καταθέσεων” και αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. “Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει τρίτο μνημόνιο… Δεν μιλάμε για νέο δανεισμό αυτή τη στιγμή”, αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος επισημαίνει: “Η συζήτηση με τους Ευρωπαίους για το χρέος θα ξεκινήσει πριν από τις ευρωεκλογές και θα καταλήξει μετά”. Επίσης ο Γ. Στουρνάρας μιλάει για τα σενάρια παραίτησής του, για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, για τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας που του ασκούν κριτική και για τα λάθη της τρόικας στην Ελλάδα.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “ “Μάστερ” στη… διαφθορά!“. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, που δεν εργάσθηκαν ποτέ και βρέθηκαν ξαφνικά με εξουσία στα χέρια χωρίς καμμιά προηγούμενη εμπειρία, ελέω οικογενειακής παράδοσης ή λόγω της “προσφοράς” τους στην κομματική οργάνωση,βλέπουν την πολιτική ως επάγγελμα και ως βιοπορισμό στην καλύτερη περίπτωση και ως ευκαιρία πλουτισμού στη χειρότερη“.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης υποστηρίζει ότι ο λαός μας που άντεξε τα δεινά του 2013 θα ιδεί σίγουρα καλύτερες, ίσως πολύ καλύτερες, ημέρες από εδώ και εμπρός. Και αυτό γιατί το 2014 θα είναι έτος συγκλονιστικών πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών με πρωταγωνιστές νέους αδιάφθορους πολιτικούς που θα θέσουν στο περιθώριο, με το καλό ή με το άγριο, ολόκληρο το φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Αφετηρία των αλλαγών θα είναι οι διπλές ή τριπλές εκλογές του Μαΐου, κατά τις οποίες θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς εναντίον όλων όσοι ευθύνονται για τα δεινά της πατρίδας.

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

– Το ντοκουμέντο στην “R”: Η δωροδοκία καρέ-καρέ. Το βίντεο που έκαψε τον Χάρη Τομπούλογλου.

– Ο Βύρων Πολύδωρας σκέφτεται νέο κόμμα: “Χρειάζεται μέγεθος, ποσότητα και ποιότητα. Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μια παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν”.

– Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ: “Κυβέρνηση και τρόικα θα επιβάλουν νέα μέτρα λιτότητας ύψους 10 δισ. ευρώ, τα οποία θα αποφύγουν να ονομάσουν μνημόνιο”.

– Πέντε καθηγητές Οικονομικών μιλούν στην “R”: “Θα χρειαστεί και νέο μνημόνιο για την Ελλάδα”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Ο χρόνος που φεύγει, γυρνάει πίσω και ζητάει να μάθει τι έγινε. Τι έγινε κι έφυγε, πού πήγε; και γιατί γύρισε; Ομως, μόνον ο χρόνος απαντάει στον χρόνο κι όποιος ακούει την κουβέντα των αιώνων μεταξύ τους, ζει χίλιες ζωές, χίλιες και μία νύχτες η μία…”.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Φαίη Σκορδά μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της: “Περιμένουμε τον Δημήτρη μας!”. Η γλυκιά αναμονή της παρουσιάστριας και του συζύγου της Γ. Λιάγκα για το δεύτερο παιδί τους. “Θαυμάζω ��ον Γιώργο όχι μόνο για τη δουλειά του αλλά και για το πόσο καλός μπαμπάς είναι”.

– Ο νέος έρωτας της Δήμητρας. Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης βρίσκεται στο πλευρό της ηθοποιού Δ. Ματσούκα.

– Κλέλια Πανταζή: Η υποπλοίαρχος που χορεύει σάμπα. Η αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό σόου Dancing with the Stars.

– Βασιλική Τσιρογιάννη. Η πανέμορφη Σταρ Ελλάς ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, με στόχο να κατακτήσει τις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.

– Ο Σρόιτερ έγινε μπαμπάς. Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του Ιωάννα πήραν την κόρη τους αγκαλιά.

– Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος: Καυτά φιλιά στα μπουζούκια.

– Μαρία Μπακοδήμου: “Δεν θα ήμουν με κάποιον χωρίς να είμαι ερωτευμένη”. 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ