Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Μπλόκο στην έξοδο!», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα αυστηρά μέτρα που θα ληφθούν σε εθνικές οδούς, λιμάνια και αεροδρόμια ενόψει του Πάσχα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σε ποια σημεία θα γίνονται έλεγχοι, ποια πρόστιμα θα επιβάλλονται και πώς θα γίνει το ψήσιμο του οβελία.

– Μήνυμα ευθύνης από 6 περιφερειάρχες και από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ. Τι δηλώνουν στην «R» Γ. Πατούλης, Απ. Τζιτζικώστας, Κ. Αγοραστός, Γ. Χατζημάρκος, Ν. Φαρμάκης, Χρ. Μέτιος και Δ. Παπαστεργίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πόσο θα διαρκέσει η καραντίνα. Το μοντέλο που έχει αναπτύξει ο καθηγητής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης προβλέπει το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα.

– Η κυβέρνηση ζητά παράταση 8 μηνών για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Το αίτημα που θα υποβάλει η Αθήνα στην τηλεδιάσκεψη με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

– Μάχες… χαρακωμάτων για το κορωνο-ομόλογο. Ανταποκρίσεις από Βερολίνο, Βρυξέλλες και Παρίσι.

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Οι ψηφιακές πρωτοβουλίες μας είναι ένα χρήσιμο όπλο κατά της πανδημίας, όμως ταυτόχρονα αποτελούν εργαλεία που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας την επόμενη ημέρα»

Γιάνης Βαρουφάκης: «Η κυβέρνηση είχε ιερή υποχρέωση να σχεδιάσει τη μετάβαση από αυτή τη φάση της γενικής καραντίνας στη δεύτερη φάση των μαζικών εξετάσεων»

– 5 επιστήμονες μιλούν στην «R»: «Τρία νέα θεραπευτικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας». Οι Ελληνες που συμμετέχουν στις έρευνες.

– «Οι καιρικές συνθήκες δεν παίζουν ρόλο στην εξάπλωση του ιού». Ο επικεφαλής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης Μίκαελ Ροστίλα τονίζει ότι ο κορωνοϊός είναι το ίδιο επικίνδυνος σε μεσογειακές και σκανδιναβικές χώρες.

– Ο ιός σβήνει και «φουγάρα». Η υγειονομική κρίση πλήττει και ισχυρές παραγωγικές μονάδες της χώρας. Ποιες εταιρείες κατεβάζουν ρολά.

– Τζ. Καλημέρης – Χρ. Κοντοβά: «Επιτέλους, είμαστε καλά». Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μιλά για τη δεκαπενθήμερη συμβίωση της ίδιας και του συντρόφου της με τον κορωνοϊό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ